Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hva forsikringsselskaper vurdere en sportsbil

Selv om forsikring leverandører ikke nødvendigvis klassifisere sportsbiler som sådan når finne ut premiene, er det noen bil funksjoner som vil drive opp din forsikring. VIN-klassifiseringer
Vin tallene holder tasten.

Georgia forsikring leverandør Johnny Pachuta sier at sportsbiler funksjoner kan fastslås i bilens VIN nummer. Dette er et serienummer som inkluderer bilens historie og spesielle egenskaper.
Engine Size
Engine størrelse er en klar sportsbil funksjonen.

Større motorer sørger for raskere biler. Sportsbiler er raske biler, dermed beheftet med større ulykker. Sport bileiere kan forvente å betale mer for sin forsikring strengt på grunn av denne funksjonen.

Sikkerhetsmessige hensyn
Sportsbiler er bygd for fart, ikke nødvendigvis sikkerhet.

Sportsbiler anses ikke ekstremt trygge biler. Utforming og størrelse på sportsbil er rettet mer mot moro enn praktiske og sikkerhet.
Add-ons
Souped-up tilleggsprogrammer kan tipse deg inn i sportsbil riket .

Du kan ha en vanlig bil som inkluderer en sportspakke. Tillegg av en turboladet motor, en spoiler eller en liten endring fra en to dørs til firedørs kan sende run-of-the-mill ri inn sportsbil territorium.
Vanlige misoppfatninger

Farge spiller ingen rolle i forsikring klassifikasjoner.

Pachuta sier fargen på bilen din ikke omfavne det ikke som en sportsbil. Selv om fargen rød er ofte forbundet med sportsbiler, det på ingen måte påvirker klassifiseringssystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94092.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav