Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan skrive et forsikringsoppgjør Demand Letter på en Auto

En av de mest irriterende, tidkrevende og noen ganger farlige ting som kan skje med oss ​​når vi er opptatt leve våre liv, er å være i en bilulykke. Du kan eller ikke kan ha blitt skadet, men du sikkert har noen skade på bilen din. Og så er det tapt tid, tapt lønn, erstatte bilen når det er i bilverkstedet med en leiebil, og kanskje medisinske regninger. På toppen av det, må du gjøre alt dette mens du arbeider med auto forsikringsselskapet. Forutsatt at ulykken ikke var din feil, og du ikke kommer gjennom forsikringsselskapet for kravet ditt, vil du måtte forholde seg til forsikringsselskapet til eieren av den andre bilen. Hvis du ikke har en advokat, og man ikke er nødvendig, kan du til slutt nødt til å skrive et forlik etterspørsel brev. Etterspørselen brevet er et dokument der du vil legge ut dine utgifter og noen smerte og lidelse fra fysiske skader du kan ha påført fra ulykken. Du vil deretter gi auto selskapet bunnlinjen på hva pengebeløp du ønsker fra dem. Dette er starten, ikke slutten, det vil som regel alltid være forhandlinger. Du trenger
Accident rapporten (hvis den finnes)
Medisinsk regninger og poster
Auto reparasjon poster
Bilder av ulykke skade eller fysiske skader
Eventuelle andre poster for hva du krever

Vis flere instruksjoner
en

Samle alle relevante poster til din situasjon. Hvis du fortsatt har en uavklart skade, kan du likevel kreve et forlik, men det er bare litt mer komplisert når begge parter prøver å finne ut hva de fremtidige medisinske regninger, og eller smerte og lidelse, vil bli. Det hjelper hvis du har en lege som kan dokumentere hva de fremtidige krav vil bli. Du vil generelt ha en Bilforsikring eiendom adjuster for skade på kjøretøyet og alle relaterte kostnader, og også en forpliktelse hevder representant eller krav sensor, for å bosette alle fysiske skader problemer. Mesteparten av tiden forliket Demand Letter vil være for de fysiske skadene han pådrar seg i bilulykke. Så, få navn og nummer på den spesifikke påstander representant som håndterer din påstand. Hvis du ikke vet det, spør dem om adressen til å sende din etterspørsel brev.
2

Lag en liste over alle utgifter i behandling av skader fra bilulykke. Igjen kan dette inkludere, i de fleste stater, mistet lønn for når du måtte forlate arbeidet for medisinsk avtaler, rimelige transportkostnader for å komme til timen din, de medisinske regninger selv, og noen reseptbelagte kostnader.

3

Utkast et brev som du ville enhver annen virksomhet brev. Det er svært viktig at du holder deg til de relevante fakta når du skriver en auto forsikringsoppgjør etterspørsel brev. Du ønsker ikke din etterspørsel å være diskontert grunn av personlige eller provoserende kommentarer. Sett ut de grunnleggende fakta om ulykken og din kilde til støtte at den andre sjåføren var på feil. Vanligvis en politi skademelding, spesielt hvis du ble skadet. Deretter kort påpeke skade på bilen din, og deretter skadene du påført. Du vil totalt dine medisinske regninger og utgifter på brevet. Hvis kravet er sensor ikke allerede har kopier av bildene dine og regninger, så må du feste dem til din etterspørsel brev. Du vil ikke få noen penger uten dokumentert bevis. Inneholde kopier av alle andre utgifter relatert til skaden din også.
4

Nå bunnlinjen. Dette er hva auto forsikringsoppgjør etterspørselen brevet handler om. Hva vil du fra forsikringsselskapet? Hvis forsikringsselskapet ikke har vært betalende dine medisinske regninger og relaterte kostnader, så du vil disse refundert. Hvis du har helseforsikring som dekker dine utgifter, så du kan ikke få pengene refundert, men noen utlegg er blå. På den annen side, selv om du har helseforsikring, vil mengden av dine medisinske regninger brukes til å beregne din smerte og lidelse. Det er beløpet utover dine utgifter som en auto forsikringsselskapet vil betale deg for din nontangible skade. Det er essensen av ditt oppgjør etterspørsel brev. Hver auto forsikringsselskapet bruker en metode, kaller det en flere, for å finne ut smerte og lidelse. Dette er hvor du vil gjøre et stikk i mørket. Bare som et eksempel kan ett selskap ser ut til å ønske å bosette smerte og lidelse på en 1/2 ganger dine medisinske regninger, en annen to ganger, og ennå en annen på tre ganger. Det er der forhandlingene kommer inn Gjør et forlik etterspørsel som du synes er rimelig, og gå derfra. Sende brevet rekommandert med kvittering, og oppfølging i en uke eller så med påstanden representant.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94043.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav