Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Settle din egen forsikringskrav

Uansett hva slags krav du prøver å bosette seg, reglene er i utgangspunktet den samme. Denne artikkelen, er imidlertid ca trafikkulykker. Du trenger
Telefon
Computer
Tid
Vis flere instruksjoner
en

første punktet av handlingen her er å gjøre nothing.You trenger tid å tenke på hva som har happened.Dependent av din personlighet type denne tid til å tenke kan variere fra noen minutter til noen få days.While du gjør noe, (så å si), bør du skrive ned notater på hva, når, hvor, hvordan og hvorfor denne ulykken egentlig skjedde. Tenk på wittnesses, veiforhold, og eventuelle andre midigating faktorer som kan være nyttig.
2

gå til politiet Dept som etterforsket ulykken og plukke opp en kopi av politirapporten report.They vanligvis har de klar etter 24-48 timer.Du trenger dette dokumentet for mange grunner, lage flere copies.This rapporten viser den andre sjåførens informasjon samt en rekke andre verdifulle fakta i saken.
3

Nå har du samlet dine tanker og information.you er klar til å sette sammen din versjon av hva happened.Put sammen, (på papir), bør din versjon av accident.This være en svært detaljert oversikt over hele arrangementet , og bør inkludere en kopi av ulykken rapporten fra politiet dept. og skrevet notorized uttalelser fra dine wittnesses, hvis noen.
4

OK, hvis du har din versjon av ulykken gjort da samle opp alle regninger og kostnader forbundet med ulykken, noe og everythingfrom Dr.bills , Hospital regninger, drosjer, rides, fri fra jobb, etc.Add etc det hele sammen med en god del for dine problemer ..... Nå ganger det beløpet med 3 og du har en ca. oppgjør amount.This oppgjør amt. har ingenting å gjøre med noens bil eller noen form for property.This er rett og slett pengene dine for deg selv og dine personlige tap over og beyound biler involvert i accident.The faktiske forsikring justerbar ta vare på de greiene.
5

Nå er du klar til å snakke med den andre personens Forsikring Adjuster.Have alt lagt ut på papir for reference.Go din Forth og be om pengene dine!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94058.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav