Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Beregn Car Benefit

Selskaper gi biler til ansatte for en rekke årsaker, og ofte et selskap finner det lettere å tillate ansatte å holde bilen med dem hele tiden. Når dette skjer, er det ofte antatt at den ansatte kjører bilen for ikke-arbeidsrelaterte grunner også. Føderale skattelovgivningen telle firmabiler som et frynsegode og en ansatts personlige bruk av bilen beskattes annerledes enn virksomheten bruk av bilen. Skattemyndighetene gir bedrifter og ansatte tre måter å beregne en bil fordel: cent per mile regel pendling regelen og årlig leie verdi. Instruksjoner
Cents-Per-Mile Rule
en

Beregn miles kjørt for arbeid formål for året. Den cent per mile regelen gjelder bare for biler drevet minst 10.000 miles per år og minst 50 prosent av disse miles må være for arbeid formål. Du må ha dokumentasjon av all din virksomhet og personlige kjørelengde.
2

Sjekk verdien av bilen mot skattemyndighetene maksimale auto verdi for cent per mile regel for inntektsåret. I 2009 kunne bileiere ikke kreve cent per mile regelen dersom kjøretøyet var verdt mer enn $ 15 000 for biler og $ 15 200 for en lastebil eller varebil, ifølge skattemyndighetene.
3

Multipliser antall personlige miles drevet av årets IRS kjørelengde rate, som i 2010 var kr 0,50. Beløpet dekker kjøretøy vedlikehold og forsikring, ifølge skattemyndighetene. De personlig-miles totalt må refunderes til din arbeidsgiver eller trekkes fra lønnen din.
Pendling Rule
4

Beregn antall turer arbeidstakeren tok til å arbeide i et gitt år. Den pendling regelen bestemmer verdien av fordelen ved å multiplisere hver enkeltreise med et beløp fastsatt av skattemyndighetene, som i 2010 var $ 1.50.
5

Sjekk IRS retningslinjer for å sikre at du kan bruke denne fordelen. Den pendling regelen tillater ikke noe personlig bruk av bilen.
6

Kontroller lønn retningslinjer for inntektsåret for denne fordelen fordi den er rettet mot "sterkt kompensert ansatte." For eksempel styrte IRS retningslinjer for 2010 at styremedlemmer som hevder denne fordelen måtte betales høyere enn $ 195,000. For informasjon om de andre lønnsnivå og typer ansatte som er definert for denne fordelen, se Resources.
Årlig Lease Verdi
7

Beregn hvor mye penger det ville ta å lease bilen fra en tredjepart ved å bruke en tabell gitt av skattemyndighetene for hvert skatteår. Først må du bestemme markedsverdi (FMV) av selskapets bil, så bla nedover skattemyndighetene liste for det året til å finne ut leieavtalen rate.
8

Beregn prosentandelen av miles kjørt for forretningsformål og prosentandelen for personlig bruk. Bestemme mengden av drivstoff kjøpt av den ansatte, hvis det er aktuelt.
9

Rapporter verdien av den ansattes personlige bilbruk på riktig IRS-skjema.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94134.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav