Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Totaltap Settlement Tips

Det er lurt å engasjere en advokat når du har en ulykke skade krav. Tjenesten av en advokat er imidlertid irrelevant når det kommer til din eiendom skadekrav. En advokat er sannsynlig å kreve 33 prosent av kravet ditt, ifølge The Claim Buster. Ved totaltap er et forsikringsselskap skal gi deg nok penger til å kjøpe en ny med den nøyaktige markedsverdi. Å vite verdien av din bil

trenger du riktig forsikring for å søke oppgjør fra et forsikringsselskap når bilen er totalvrak. Alltid sørge for at du er oppdatert med månedlige forsikringsutbetalinger for å unngå komplikasjoner i tilfelle en ulykke. Det er mer enn 6 millioner bil ulykker i USA hvert år. På grunn av så mange krav, vil et forsikringsselskap prøve å spare penger fra hver påstand. Hvis kostnaden for reparasjonen utgjør 75 prosent av verdien av ditt, er bilen anses som et totaltap. Det er din plikt å vite den sanne verdien av bilen for å unngå å bli underbetalt av et forsikringsselskap.
Lagringsutgifter

Du må slippe bilen til forsikring kort tid etter ulykken. Dette vil hjelpe deg å unngå lagring kostnader. Du vil medføre lagring kostnader når du taue bilen til en butikk. Hvis forsikringen betaler kostnadene, vil det trekke beløpet fra oppgjøret ditt. Når forsikringsselskapet endelig tilbyr deg et forlik, sjekk om det har inkludert registrering avgifter du har betalt da du registrerte kjøretøy, hvis det er tid igjen på klistremerket. Forsikringsselskapet må også betale for tittelen overføre avgifter og gjeldende avgifter.
Salvage Verdi

Du kan forhandle om å kjøpe bilen fra forsikringsselskapet på en restverdi etter oppgjøret. Forsikringsselskapet skal gi bilen til den prisen bilen skulle hente når auksjoneres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94144.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav