Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Å gjøre hårpleieprodukter Med Vegetabilsk Protein

Lage dine egne naturlige eller botaniske hårpleieprodukter lar deg eksperimentere med et bredt utvalg av ingredienser og materialer. Ved hjelp av vegetabilske proteiner - som finnes i oljer, Butters, planter og ekstrakter - legger fordeler til dine produkter. Protein styrker håret og forbedrer sin glans og tekstur, noe som gjør det enkelt å lage noe virkelig gunstig for håret ditt. Å vite hvordan du bruker vegetabilske proteiner i dine formuleringer gir deg muligheten til å opprette one-of-a-kind produkter som forbedrer utseendet på håret ditt. Du trenger:
Carrier olje
Vegetabilsk smør
Silke aminosyrer protein ekstrakt
Lanette O voks
Polysorbat 80
Blomster hydrosol
Aloe vera gel
Glass boller ( 2 qt. størrelse)
Hånd mikser
Kosmetisk emballasje
Vis flere instruksjoner
Nourishing Hair Creme
en Hemp olje, spesielt uraffinert, inneholder store mengder vegetabilsk protein.

Legg en ss. av transportør olje til en glassbolle. Vegetabilske oljer som inneholder aminosyrer proteiner inkluderer hamp frø olje, rose hip olje, avocado, kokosolje og peanøttolje. Disse oljer alle varierer i farge, lukt, tekstur og tetthet. Eksperimentere med ulike oljetyper for din hud og hårtype.
2 Soyabønner gi hårpleie formuleringer med en rik buttery ingrediens som inneholder protein.

Legg en avrundet ts. av soya smør til bollen med olje. Soya smør, avledet fra soyabønner, og tilbyr en rik kilde til vegetabilsk protein. Andre vegetabilske Butters inkluderer mango, kakao, shea, avocado og mange andre.
3 Rose geranium lukter floral og feminin samtidig som den tilbyr hormon balanserende evner.

legge om en kopp Floral hydrosol til bollen inneholdende olje og smør. Hydrosol, eller floral vann, er en destillert vann som inneholder essensen av planter og blomster. Slike hydrosols som drar håret inkluderer kamille, lavendel, tea tree, rose hip, rose geranium og andre. Disse legger duft og styrkende opplevelser til hårpleie oppskrifter.
4

Mikrobølgeovn bollen på høy i tre minutter. Dette smelter smøret inn i den oppvarmede olje-og vann-blanding. Sett bollen med oppvarmede materialer til siden. Rør inn polysorbat 80, som legger et løft til emulgeringsprosessen.
5

Legg to ss. av Lanette O voks til en separat glassbolle. Lanette O voks er en spesielt formulert emulgerende voks som binder olje og vann materialer i håret, såpe og kroppspleie oppskrifter. Den inneholder også en rekke tøymykner inkludert cetylalkohol, som ofte finnes i hår conditioner produkter.
6

Smelt voks i mikrobølgeovnen i to minutter.
7

Slå varmt vann på en middels hastighet. Sakte duskregn i smeltet voks. Innholdet i skålen vil straks forvandles til en hvit, varm emulsjon. Bland emulsjon i ca fem minutter som den kjøler og tykner.
8

Hell den varme fløte i en krukke eller flaske og la den avkjøles til romtemperatur avdekket. Denne dype condition creme inneholder vegetabilske proteiner som hjelper gjenoppbygge håret og holde det ser sunt. Bruk den til håret ditt, tørke, og skyll ut etter en time. Shampoo og stil som vanlig.
Hair Serum
9

Legg en halv kopp aloe vera gel til en glassbolle. Du kan bruke hjemme-ekstrahert aloe gel, eller bruke kommersielt gel fra fag-eller hobby forsyning butikken. Som alle andre hud-og hårpleie ingredienser, kan aloe gel også fås fra skjønnhet forsyne grossister på nettet.
10

Legg en ts. av silke amino protein ekstrakt til bollen med aloe og bland det grundig med en skje eller engangs røreverk. Silke amino protein gir styrke og en silkemyk følelse til håret ditt.
11

Legg en ts. av floral hydrosol til løsningen. Bland det grundig. Helle ut innholdet i bollen i en krukke eller flaske og bruk som et beroligende hodebunnen serum. Massasje i hodebunnen med fingertuppene for å absorbere vegetabilske proteiner og aloe vera-fordeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94122.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav