Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Prosedyre for å skaffe et Salvage Title i Tennessee

I Tennessee, når et kjøretøy som er mindre enn 10 år gammel opprettholder nok skade til å bli ansett som et totaltap av et forsikringsselskap, må kjøretøyets eier sende inn en søknad for en restverdi sertifikat. Hun må også slå i den opprinnelige Tennessee tittelen for bilen når du søker om hevingen sertifikat. Det er ulovlig å kjøre et kjøretøy med en restverdi sertifikat på Tennessee veier. Søker om Salvage Certificate i Tennessee

Når et forsikringsselskap har erklært et kjøretøy med en Tennessee tittel totaltap, blir den opprinnelige tittelen umiddelbart annullert. Derfor må eieren fylle ut en søknad ber om en Tennessee restverdi tittel. Han trenger å sende inn søknaden sammen med den originale tittelen til Fylkesmannen Clerk. Når søknaden er godkjent, vil kjøretøyets eier motta berging sertifikat i posten. Kjøretøy med en restverdi sertifikat kan ikke kjøres lovlig i delstaten Tennessee.
Konvertering en Salvage sertifikat til en Ombygd Tittel i Tennessee

Når et kjøretøy har fått utstedt en berge sertifikat av staten Tennessee, vil eieren må foreta de nødvendige reparasjoner for å gjenopprette bilen til en sikker kjøring tilstand for å søke om en ombygd tittel. Etter at bilen har blitt reparert eller gjenoppbygget, må eieren sende berging tittelen sammen med et program for Motor Vehicle Identification and Vehicle Komponenter til Fylkesmannen Clerk. Søknaden må inneholde fargefotografier av hver kvadrant av den skadede bilen, før reparasjoner. Eieren må også sende inn kvitteringer for deler og reparasjoner som er gjort i bilen sammen med en offisiell uttalelse fra mekaniker som fullført reparasjoner, hvis det er aktuelt, og $ 75 gebyr for tittelen konvertering. Når søknaden er behandlet og stemplet for godkjenning, vil alle dokumentene bortsett fra bildene bli returnert til eieren i posten. Nå eieren kan ta informasjonen til Fylkesmannen Clerk å ha bilen tittel og registrering gjeninnsatt.
Selge et kjøretøy med en Salvage Title i Tennessee

Det er lovlig å selge et kjøretøy i Tennessee som har vært ansett som et totaltap. Imidlertid må enten kjøper eller selger søke om berging sertifikat. Kjøperen vil trenge berging sertifikat for å søke om en ombygd tittel når reparasjoner er gjort på bilen. Det er ulovlig å kjøre en bil med bare en restverdi tittel i delstaten Tennessee.
Selge et kjøretøy med en Salvage Tittel for Scrap i Tennessee
p Det er lovlig å selge et kjøretøy med en restverdi sertifikat til en søppelplass for skrap i Tennessee. Men for kjøretøy mindre enn 10 år gamle, er innkjøp bedriftseier nødvendig for å opprettholde poster på både bilen og selgeren i minst tre år. For kjøretøy 10 år eller eldre, er en restverdi sertifikat ikke er nødvendig for å overføre eierskapet av kjøretøyet. Imidlertid er det kjøpende virksomheten for fortsatt nødvendig å dokumentere selgerens personlige opplysninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94156.html

Previous:
Next: No

Bilforsikring Krav