Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvilke biler har de laveste forsikring priser?

Når du handler for en bil, veie deg mange faktorer før en beslutning, herunder pris, finans rente, månedlig betaling og gass kjørelengde. Du bør også kontakte forsikringsselskapet agent for å få et tilbud på en bil du tenker på å kjøpe, fordi du kan blåse budsjettet på en uventet tur i din forsikringspremie. Mange biler på markedet tilbyr kvalitet ritt samtidig som du opprettholder en rimelig forsikring rate. Hvordan Vurderinger bestemmes

Bestemme hvilke biler tilbyr den største handelen når det gjelder forsikring priser kan gjøres på to måter. En måte er å finne ut hvilke biler bære de laveste premiene. Dette er enkel og grei analyse, men det forklarer ikke hvorfor akkurat disse bilene har lave priser.

En annen måte er å analysere kollisjon tap. Biler som koster mindre å reparere etter en ulykke har vanligvis lavere priser. Så hvis du vurderer en luksusbil, noen har mye lavere forsikringspremie priser enn andre i denne klassen. Har
laveste prisene

Flere biler blitt identifisert av forsikring. com som bærer i gjennomsnitt de laveste forsikring priser. De fem for 2008 årsmodell var Chrysler Town & Country, Ford Escape, GMC Sierra pickup, Chevrolet Impala og Ford Econoline Club Wagon.

I forhold til laveste kollisjon tap, toppen fire, i henhold til Highway Loss Data for Institute, var Ford Excursion to-wheel drive, GMC 2500, GMC Safari firehjulstrekk og GMC Yukon XL 1500 firehjulstrekk. Disse kjøretøyene ikke tilbyr de laveste premium priser, men hvis du leter etter en høyere klasse kjøretøy, disse tilbys de laveste forsikring priser i sin klasse.
Bilder Andre faktorer

Uavhengig av bilens merke og modell, kan du finne din forsikring priser høyere enn du ønsker, avhengig av din situasjon eller drivende historie. Dette inkluderer alder og kjønn. For eksempel er teenage hanner kjent for å ha høye forsikringspremier. En annen faktor er en driver historie; flere krav vil drive opp premiene

Så når du søker etter biler som tilbyr lav forsikring priser, husk at premium kostnader står i forhold til den enkelte.. Andre faktorer som påvirker din premie priser er kreditt score og kjøring posten, så prøv å holde både som ren som mulig.
P Det er måter å senke kostnadene for forsikringen din. Hvis du har en eldre bil, kan du vurdere å slippe omfattende og kollisjon dekning, fordi pengebeløp du vil motta fra en påstand ikke kan være verdt premien du betaler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94052.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav