Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan man skal håndtere forsikring og en Body Shop etter en bilulykke

Å være i en bilulykke kan være en svært vanskelig tid for å tenke klart og holde følelsene under kontroll, men det er ting som bør tas hånd om umiddelbart. Fastslå omfanget av skaden eller skader å sørge for at ingen har blitt skadet. Ring politiet å sende inn en skademelding, ta bilder, utveksle all relevant informasjon med alle som var involvert, men på scenen, bare diskutere selve ulykken med politiet. Du da trenger å kontakte forsikringsselskapet og legge til rette for at bilen skal bli reparert. Instruksjoner
Dealing med forsikring
en

Kontakt forsikringsselskapet agent umiddelbart. Hvis mulig, bør du ringe fra åstedet for ulykken. Selv om ulykken ikke er din feil, trenger din agent for å bli informert om kollisjonen og hva som skjedde.
2

Forward all relevant informasjon til din agent inkludert skademelding, bilder og navn og kontaktinformasjon de involverte. Du må også oppgi navn på andre forsikringsselskaper som vil bli involvert i saken.
3

Vær ærlig, men ikke innrømme noe ansvar. Forsikringsagent vil lede deg gjennom hva informasjonen er nødvendig for kravet ditt. Ikke beskyld andre individer for å være å klandre eller si noe som kan tolkes som en innrømmelse av feil fra din side slik som, "Jeg beklager." Det er ansvaret til forsikringsselskapet og undersøker politibetjent å avgjøre ansvar ved å samle alle fakta og bevis. Ikke pynte på fakta om ulykken eller eventuelle fysiske skader du kan ha påført. Du ønsker ikke din påstand nektet på grunn av uredelig atferd.
4

Bli kjent med forholdene i politikken for å bidra til å fastslå hvilken dekning du har. Dette kan omfatte kollisjon og uforsikrede bilist dekning, tauing avgifter og leiebil avgifter. Den erklæringer side, vanligvis omslagsarket, definerer hvilke typer og dollar grensene for politikken din.
5

Vær forsiktig og gjøre lekser. Ikke ta noen økonomisk refusjon fra forsikringsselskapet med mindre du er sikker på at det er rettferdig kompensasjon for tapet. Finn rimelig verdien av bilen ved å finne andre kjøretøyer oppført i avisen eller på nettet som er til salgs eller leter opp sin blå bokført verdi.
Dealing med en Body Shop
6

Få skaden vurderes. Etter at kravet er godkjent, må en beslutning om å bli gjort på hvor mye det vil koste å reparere bilen. En forsikring adjuster kan sendes for å se på bilen, kan det hende du må ta bilen til en pre-godkjent butikken for å få løst, eller du kan bli bedt om å få to eller tre estimater fra lokale verksteder å reparere bilen. En sjekk vil da bli utstedt til deg for det laveste beløpet. Hvis bilen er et totalt tap, vil forsikringsselskapet nå et oppgjør med deg.
7

Gå til en hederlig butikk. Finn et verksted som ikke kvaliteten arbeid uavhengig av forsikringsselskapene. Disse forhåndsgodkjente butikker kan signere avtaler med forsikringsselskapene for å gi rabatter på deler, arbeid og prosedyrer i bytte for en jevn strøm av bilvrak. Det er bilen din og din avgjørelse. Forsikringsselskaper kan ikke gjøre deg ta bilen til en bestemt butikk.
8

Vær proaktiv. Les anslaget nøye og sørg for at du forstår hva arbeidet vil bli utført. Estimatet bør inneholde en total estimert pris for deler og arbeid, og en itemization av deler som skal brukes og metoden for reparasjon. Still spørsmål og be om originale deler, hvis du vil. Du kan nekte å ha generiske deler plassert i kjøretøyet. Ikke nøy deg en jobb du er misfornøyd med.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94094.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav