Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Ohio Forsikring Fakta for Filing en Auto Claim

Når det kommer til å gjøre et krav på din automatisk forsikring, gir Ohio lov deg visse rettigheter. The Ohio Department of Insurance har også en klage prosess hvis du føler at du har blitt lurt av en agent eller tror en lov ble brutt. Financial Responsibility

Ohio loven krever drivere for å ha forsikring eller andre bevis på økonomisk ansvar. Som en del av en forsikring, krever staten et minimum av $ 12 500 per person skadet i personskade ansvar dekning og $ 25 000 for alle personer skadet i en ulykke. Staten krever også et minimum av $ 7500 i eiendom skade ansvar dekning.
Comparative Uaktsomhet

I Ohio, drivere dele kostnadene for skader i forhold til andelen av deres uaktsomhet i en ulykke. Hvis det blir fastslått at du er mindre enn 50 prosent ansvarlig for ulykken, kan du få erstatning fra den andre sjåføren. Ifølge Ohio Department of Insurance, uaktsomhet i de fleste auto ulykker bestemmes av forsikringsselskapet og krav justerbar.
Krav Rights

Ifølge Ohio Department of Insurance, har du rett til å velge hvor du vil ha bilen reparert med mindre din politikk begrenser denne retten. Du har også rett til å få en rask og god tro forlikstilbud, for å forhandle med forsikringsselskapet adjuster, og til å bruke voldgift prosedyrer i politikken.
Bosetting et krav

Ohio Insurance Institute anbefaler at ved en krasj scene, skriver du ned så mye informasjon som mulig om ulykken. Dette inkluderer informasjon om den andre bilen og sjåføren og vitner informasjon. Forsikringsselskapet vil be deg om å fylle ut skjemaer og be om detaljer om ulykken. Du vil også møte med en påstander adjuster.
Sende inn en klage

Klager om et forsikringsselskap og agent kan sendes til Ohio Department of Insurance Office of Consumer Services på 50 W. Town St., Suite 300, Columbus, OH 43215. Klager også kan rapporteres på tilsynets nettsted eller ved å ringe 1-800-686-1586.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94128.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav