Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Er skade på innsiden av bilen min dekket av forsikringen?

Mens de fleste forbinder kjøretøy skade med utsiden av bilen, mange førere lurer på om deres forsikringsselskaper vil betale for skader på innsiden av kjøretøyet. Forskjellige dekninger do gi fordeler når det inne i kjøretøyet er skadet. Omfattende og kollisjon dekning

Omfattende dekning er utformet for å betale for skader på innsiden av kjøretøyet at resultatene fra farer andre enn kollisjon. Dette omfatter tyveri, hærverk, og ting som kan falle på bilen når den ikke er i drift. Kollisjon dekning, som begrepet tilsier, betaler bare for skader som oppstår i en kollisjon.
Bilder Spesielle endorsements

Mange forsikringsselskaper tilbyr spesiell dekning for høy verdi stereoutstyr , spesielle inventar og egendefinerte dekorasjoner som kan eksistere inni bilen. Disse påtegninger vanligvis dekke forsikret opp til en viss dollar grensen.
Usikrede og Under-forsikrede bilist Eiendom Skade
p Hvis innsiden av kjøretøyet er skadet på grunn av en dekket ulykke med en sjåfør som ikke er forsikret, eller med noen som er under-forsikret, så din uforsikrede og under-forsikrede bilist skade på eiendom dekning vil gi betaling.
Dekket Hendelser

p Hvis innsiden av bilen har blitt skadet på grunn av en dekket fare, er forsikringsselskapet sannsynligvis til å betale. Husk, vil den endelige beslutningen være basert på utfallet av forsikringsselskapet undersøkelse av kravet ditt.
Hensyn

fleste forsikringsselskaper vil ikke betale for skader forårsaket på innsiden av bilen ved naturkatastrofer, forsettelig skade forårsaket av den forsikrede eller skade under gjennomføring av en forbrytelse av den forsikrede. Likeledes gjør forsikringsselskaper ikke betale for maskinhavari eller skader forårsaket før starten av politikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94081.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav