Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

New Jersey Car Insurance Law

Bil forsikring er viktig i å beskytte en bil og de som rir i bilen i tilfelle en ulykke. New Jersey loven krever statens sjåførene å ha spesifikke typer og mengder av bilforsikring. State forordning

State loven krever en bileieren å ha ansvar, personskade og uforsikrede bilist dekning. En forsikring kort må oppbevares i bilen til enhver tid.
Typer

Ansvarsforsikring dekker skade forårsaket av en ulykke som er din feil, og personskade forsikring dekker medisinske utgifter uavhengig av hvem som er feil. Uforsikrede bilist forsikring gir dekning hvis den andre sjåføren har mangelfull forsikring eller ingen forsikring i det hele tatt.
Minimum

New Jersey loven krever en driver for å ha et minimum på $ 15.000 i dekning for skade eller død, $ 30.000 i dekning for skaden av mer enn én person, og $ 5000 i dekning for skade på eiendom.
Ikke nødvendig

er ikke pålagt å ha bilforsikring på biler som er ikke-operativ eller for off-road kjøretøyer.
Straff

Kjøring uten bilforsikring kan resultere i bøter og bøter slik som suspensjon av førerkort i inntil ett år og /eller bøter opp til $ 1000. I tillegg kan du bli pålagt å utføre samfunnstjeneste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94080.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav