Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Kentucky No-Fault Forsikring Law

Kentucky har vært en no-fault forsikring stat siden 1 juli 1975 da Motor Vehicle Reparations lov trådte i kraft. Lovgiver uttalte lovens formål var å gi "rask betaling til ofre", "rask medisinsk behandling og rehabilitering," og "lønns-tap fordeler." De bemerket også ansvaret system forårsaket "forhandlinger og prosedyre ... forsinkelse, utgifter, forverring, besværligheter, ulikheter og usikkerhet." Regninger som søker å endre loven i favør av forsikringsselskapene har blitt foreslått tre ganger siden starten. Definisjon av No-fault forsikring

No-fault forsikring gir betaling for medisinske utgifter og tapt lønn direkte knyttet til ulykken. Mengden av betalingen er basert på vilkårene i politikken. Det spiller ingen rolle hvem som var på feil. No-fault forsikring er også kjent som Personskade Protection (PIP), Basic oppreisning Fordeler (BRB) eller Valgfritt Grunnleggende økonomisk tap (Obel) i andre stater. I tillegg til medisinsk betalinger, inkluderer no-fault dekning også utskifting eller reparasjon av den skadede bilen. Utbetalinger av forsikringsselskapet som forsikret bilen der du var en passasjer eller sjåfør. Under full dekning forsikring tilbys i de fleste stater, er sjåføren på feil i ulykken ansvarlig for alle relaterte oppreisning. PIP dekning vil betale dine medisinske regninger til du kommer til dekning grensen. Når den ansvarlige sjåførens forsikringsselskap legger seg, må forsikringsselskapet bli refundert PIP oppsummerer brukt på dine vegne.
Dekning beløp

Ifølge Kentucky Førerinstruksjon, beboere må ha et minimum av $ 25 000 /$ 50.000 i ansvar dekning for skader som følge av en ulykke og $ 10 000 for skade på eiendom. Et kjøretøy eier kan kjøpe et enkelt grense politikk med en forpliktelse på minst $ 60000. Driver Manual sier også at "ansvar forsikringer må gi et minimum av $ 10 000 no-fault personlig-skade dekning."
No-feil forsikring Begrensninger

Hvis en person opprettholder mindre skader, er hans rett til å sende inn et søksmål i en no-fault stat begrenset. Ifølge en artikkel publisert av Crocker Law Offices, hvis du er forsikret med standard $ 10,000 nei-feil forsikring, kan du sende dress hvis medisinske utgifter eller tapt lønn overstiger $ 10.000. Artikkelen sier at "de skader (tap) er en del av ditt ansvar krav sammen med andre skader som ikke dekkes av PIP, som smerte og lidelse, fremtidige medisinske utgifter, og fremtidige verdifall på din evne til å arbeide."

med Usikrede Drivers
p Hvis en uforsikret driver er involvert i en ulykke med motorkjøretøy, vil han bli pålagt å betale ulykke-relaterte utgifter selv. Dersom en dom for ulykke-relaterte skader føres mot ham, vil hans førerkort bli suspendert i 15 år eller inntil dommen er oppfylt.
Fraud

Under 16 tittel, kapittel 187,990, velger å forfalske eller registrer bevis på bevis på økonomisk ansvar uten egentlig å ha forsikring kan føre til en bot på opp til $ 1000, fengsel inntil ett år eller begge deler. Noe parti som mistenker bevis på økonomisk ansvar er en forfalskning eller falske, men tillater sin filing kan møte de samme straffer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94101.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav