Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan til Exchange Insurance Information

Utveksle forsikring informasjon er en viktig del av å håndtere hensiktsmessig med en bilulykke. Dessverre, fordi auto ulykker er stressende og skremmende, er det noen ganger vanskelig å gjøre det riktig i øyeblikket. For noen hjelper det å holde en skriftlig, steg-for-steg guide på samme sted som din forsikring informasjon for å hjelpe deg å navigere gjennom denne prøve en del av det moderne liv. Mange forsikringsselskaper nå inkludere denne typen guide med kortene sine. Hvis ikke, kan du alltids lage en hånd eller på datamaskinen. Du trenger
Forsikring kort
Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
gi din informasjon
en

holde forsikring informasjon på en enkel tilgang til og identifisere plass i bilen, for eksempel en farget konvolutt i hanskerommet. Ikke hold det med alle andre automotive papirer. Du ønsker ikke å shuffle gjennom tre år med oljeskift kvitteringer i løpet av en allerede stressende situasjon.
2

Vis den andre parten kortet leveres av forsikringsselskapet. De fleste selskaper tilbyr kort du kan gi bort til å holde. Hvis ikke, la den andre parten skrive ned relevant informasjon.
3

Vis den andre parten din legitimasjon for å bekrefte at du er den du sier du er, så be om å se sin ID .
4

Be den andre parten å ringe forsikringsselskapet ditt om de har noen bekymringer. Ikke gi ut telefonnummeret ditt eller kontaktinformasjon mindre du blir bedt om det av en rettshåndhevelse offiser.
Får sin informasjon
5

Be om å se den andre partens forsikring informasjon og legitimasjon.
6

Kontroller legitimasjon mot navnet på forsikringen papirene. Hvis det ikke stemmer, be om en forklaring.
7

Sjekk forsikringen informasjon mot bilens modell, lage, farge og lisens plate. Hvis det ikke stemmer, be om en forklaring hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det. Hvis ikke, bare oppmerksom på hva du observere og rapportere det til politiet.
8

merke til politikk nummer, forsikringsselskapet navn, forsikringsselskap telefonnummer, kjøretøy lisens plate og forsikringstakers navn. Som din bedrift, kan den andre partens selskapet gi all relevant informasjon på et kort for deg å holde. Hvis ikke, skriv det ned.
9

enige om dato, klokkeslett og sted for ulykken. Skriv ned denne informasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94102.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav