Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Fil Tredjemann Auto forsikringskrav i Texas

Umiddelbart etter en bilulykke skjer i Texas, bør begge parter utveksle forsikring informasjon. Denne informasjonen inkluderer navnet på den forsikrede, navnet på forsikringsselskapet, forsikringstakers fullt navn og politikk nummer. Du bør også samle informasjon om bilen, som merke og modell og lisens plate nummer, og sjåføren inkludert hans fulle navn, hjemmeadresse og Texas, eller andre statlige førerkort nummer. I Texas, fordringshavere har to år fra datoen for en bilulykke for å sende inn et krav. Instruksjoner
en

Kontakt den andre partens forsikringsselskap. Kundeservice eller skadeavdeling informasjon er notert på forsikring kortet. Denne informasjonen burde vært innhentet på åstedet. Du kan gå på nettet for å finne kontaktinformasjon for kundeservice nummeret til et bestemt forsikringsselskap. Hvis du ikke samle forsikring informasjon fra den annen part, vil en politianmeldelse dokumentere all forsikring informasjon om en Texas politimann var på åstedet for ulykken. For å bestille få en politirapport, ta kontakt med politiet i byen i Texas hvor ulykken skjedde.
2

File et forsikringskrav mot den andre parten. Krav kan være arkivert på telefon eller online ved å gå til forsikringsselskapet hjemmeside. Uansett vil kreve navnet på sjåføren, politikk nummer og informasjon om bilen. Hvis du mangler en del informasjon, slik som politikk nummer, kan forsikringsselskapet være i stand til å finne den riktige politikken ved å taste inn sjåførens navn eller nummerskilt. Du må også oppgi fullt navn, kontaktinformasjon i Texas og detaljer om ulykken.
3

Forklar ulykken i mer detalj. En påstander adjuster fra forsikringsselskapet vil kontakte deg direkte, vanligvis via telefon, og be deg om å forklare hvordan ulykken skjedde, oppgi dato for ulykken, og detalj skader på bilen og eventuelle kroppslige skader for alle i bilen. Hvis det var noen vitner til ulykken, kan du gi denne informasjonen til krav adjuster.
4

Motta en etterforskning avgjørelse. Når etterforskningen er fullført og forsikringsselskapet har snakket med alle parter, og så over andre detaljer som en politirapport eller skade på eiendom rapporten, vil det tas en beslutning om hvorvidt selskapet vil påta seg ansvaret for skader. Hvis de finner sin forsikrede å være uaktsom, kan de fortelle deg om å sende inn et estimat av skader, medisinske regninger og andre nødvendige opplysninger for å håndtere kravet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94112.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav