Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Slik fastslår Fault for enhver bilulykke

Lære å bestemme ulykken skyld for bilulykker trenger ikke å være veldig vanskelig. Lover skoler sikkert tilbringe en betydelig mengde tid på spørsmålet om uaktsomhet, den juridiske teorien som feil jordet. I essens, og for formålet med denne artikkelen, tilsvarer uaktsomhet å skyld. Med mindre du bor i en no-fault stat, må forsikringsselskapene avgjøre hvem som er uaktsom i hver bil ulykke før de betaler for skader under en auto politikk. For å gjøre dette, må de henvende seg til elementer av uaktsomhet som er: Duty + Breach + årsakssammenheng + Damages. Alle elementer må være til stede eller ulykke feilen ikke finnes på noen party.To avgjøre skyld, må forsikringsselskaper og forbrukere ta følgende skritt. Du trenger
Alle bevisene samlet en scenen (politirapporter)
Uttalelser fra sjåfører og vitner
Din stat kode og trafikkregler
Vis flere instruksjoner
1

Se på "driver duty" for hver driver. Hver person bak rattet på en bil forutsetter sjåfør plikter. Det spiller ingen rolle om du har en lisens eller ikke, spiller det ingen rolle om du er en voksen eller en pjokk. Loven vil plassere bekreftende oppgaver i hver sjåfør for bruk av ulykke feil. Vanligvis de plikter hver sjåfør må følge er "ser ut, unngåelse, og følge reglene i veien."
2

ut om noen av sjåførene bryter noen av sine plikter. Dette betyr at begge førerne må bli intervjuet for å avgjøre om de skulle følge reglene i veien, hvis de var betalende oppmerksomhet, og hvis begge forsøkt å unngå ulykken.
3

Bestem Hvis driverne faktisk forsøkt å unngå kollisjon. Når du ser på ulykken feil, må du se på unngåelse nøye. Avhold er akkurat det. Føreren må forsøke å unngå ulykken. Det faktum at en annen bil er på feil, eller har gjort noe ulovlig, gir ikke den andre sjåføren lisens til å treffe dem.
4

Dobbeltsjekk reglene i veien. Når det gjelder å vurdere ulykke feil, er den åpenbare krav om at alle må følge trafikkreglene. Drivere må være i full overensstemmelse med alle trafikkregler som gjelder for ulykken. Trafikkregler er kodifisert i alle stater i staten kommentert kode eller den administrative koden (navnet varierer avhengig av staten).
5

Bestem hvilke oppgaver ble brutt av hver driver. Se på ulykke feil som om hver sjåfør opptrer alene. Se på overtrådt plikter og avgjøre hvilke brudd er mer omfattende enn andre. For eksempel, hvis sjåføren En brutt plikten til å bevare hastighet v. driver B brutt plikten til å stoppe ved stoppskilt. Plikten til å stoppe ved et stoppskilt veier trolig mer tungt fordi et stoppskilt gir forkjørsrett til annen trafikk.
6

Etter å se på oppgaver brutt, må du etablere en årsakssammenheng mellom brutt plikt og den endelige skade. La oss anta at Driver A er lovlig parkert på en parkeringsplass. La oss videre anta at Driver A er beruset i førersetet og at motoren er i gang, mens noen trekker ut av en parkeringsplass stall og treff Driver A sin bil. Er Driver En uaktsom? Svaret for bruk av ulykke feil er NEI. Det faktum at Driver A var beruset ikke føre til ulykken. Det var ingen årsakssammenheng mellom det faktum at Driver A var dunk og at et kjøretøy kom og traff bilen hans mens han ventet.
7

Etablere erstatningsbeløpet. Skader må eksistere enten som skade på eiendom eller som en personskade. Det viktigste å huske er at alle skader må være relatert til plikten brudd. Med andre ord, hvis du har ryggsmerter og hodepine, forklarte analysen over vil bli brukt to ganger (en gang for ryggsmerter og én gang for hodepine). Du må vise at den spesifikke bilulykke forårsaket skaden du krever. Mange ganger er dette enkelt, men noen ganger, som viser at en lav hastighet virkningen skyldes en nakkeskade kan være vanskelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94033.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav