Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvor å bosette din egen Personskade forsikringskrav

En personskade krav kommer om når, gjennom uaktsomhet eller feil av en annen, er du skadet. Mesteparten av tiden du skal håndtere med forsikringsselskapet til personen som treffer deg (hvis de har forsikring), men noen ganger du skal håndtere ditt eget forsikringsselskap om at personen ikke bære ansvar dekning. Du vil være å gjøre en uforsikret personskade krav. Prosessen er den samme, bortsett fra at du vil bli settling mot din egen forsikring company.There er mange måter å håndtere og avgjøre en personskadesaker. Men det er visse ting du kan gjøre for å få mest mulig ut av prosessen og betale for det du fortjener. Du trenger:
Alle dine medisinske poster
Alle dine medisinske utgifter
En kalender av dagene som du deltok en lege
All tapt lønn
En estimering av fremtidige tap

Vis flere instruksjoner
en

Gå til legen og helt beskrive dine symptomer. Din personskade krav starter når du går inn til legen. Hvis du er i en bilulykke og tror du at du er skadet, er det klokt å gå inn og få sjekket ut på legevakten. Hvis du bærer personskade beskyttelse i politikken, vil den medisinske regninger skal betales av ditt eget forsikringsselskap først. Går inn til legevakten vil hjelpe deg å vise at skadene fortjener øyeblikkelig legehjelp. Gå til legevakten så snart du kan, selv om det er to eller tre dager etter ulykken (noen ganger det er når smertene vil være det verste).
2

avsløre alle dine symptomer til akuttmottaket lege. Ikke prøv å være stødige eller heroisk, ikke, med andre ord, minimere hva smerten du føler. Legen vil ta nær notater om dine symptomer. Hvis du glemmer eller annen grunn du ikke avsløre denne informasjonen, vil de aldri bli nevnt i den første rapporten. Du vil finne ut at forsikring justerbar vil gjennomgå disse postene svært nøye og vil prøve å redusere verdien av skaden din ved å fortelle deg at "du ikke rapportere den type smerte eller skade den dagen du dro til legevakten."

3

Vær forsiktig med hva du sier. Leger liker å stille åpne spørsmål som "hvordan er det du gjør" og "hvordan var din helg". Mange pasienter bare begynne å snakke om hvordan de gikk golf, båtliv, og de klippet plenen. Alle disse aktivitetene vil bli rapportert på den medisinske poster. Forsikringen adjuster vil gjennomgå dem og vil påpeke at slik og slik date, du sa at du gikk båtliv. Dette innebærer at du ikke ble skadet eller smertene var ikke så ille å stoppe deg fra å gå ut.
4

Spør undersøkende legen for et arbeid utgivelse, selv om du tror at du ikke trenger en. De fleste nakkeslengskader vises ikke før neste dag eller to. Kommer tilbake for å se en lege for å gi deg en jobb utgivelsen kan være en problemfri. Men hvis du ber om det, vil de fleste leger være villig til å gi det til deg på flekken. Hvis du ikke trenger det, så det er flott. Men hvis du gjør det, vil du være glad du har en. Dette hjelper deg også viser at legene mente at skaden kunne holde deg borte fra arbeidsstedet. Dette er sterke bevis for at skaden var betydelig, og bør øke verdien av en smerte og lidelse award.
5

Spør legen om en henvisning. Emergency leger vil bare se deg på grunn av en nødssituasjon (bilulykke). De vil ikke fortsette å behandle deg. Forsikring justerbar er lei av folk som bare går rett til en kiropraktor eller en fysioterapeut. Så be om en henvisning eller gå til din primære lege og be om en henvisning dit.
6

Gå til at lege. Det er viktig at du følger opp med legen kort tid etter det første besøket. Enhver forsinkelse kan gjøre ting verre for ryggen og nakken. Sørg for å uttrykke alle dine symptomer, og med depresjon (hvis det finnes). Justerbar vil gjennomgå de medisinske journaler og vil finne akkurat det du forteller legen. Hvis du holder din smerte stille, så regulatoren vil anta at du ikke har noen.
7

Stick til din behandlingsplan. Hvis du begynner å hoppe datoer og ikke gjør alt i din makt for å bli bedre, vil justerbar redusere verdien av kravet ditt. Justerbar vil rettferdiggjøre hull i behandling som skader som ikke var veldig viktig. Hvis du var i smerte, så ville du ha gått til legen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94032.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav