Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan få en Fair Value for My utgjorde Bil

Du har vært i en alvorlig ulykke og bilen ble totalvrak. Som en selvfølge, vil forsikringsselskapet gjøre sin egen forskning for å finne ut den virkelige markedsverdien av din utgjorde bil og vil mest sannsynlig komme opp med et forlik figuren mye mindre enn du hadde håpet på. Det er mulig de vil begrense deres muligheter til rimeligere bil oppføringer som ikke faller inn under dagens markedsforhold, slik at de kunne spare seg noen penger, håper at du vil bare godta deres første tilbudet og gå videre. Du vet at bilen var verdt en pen penny før det krasjet, så lær deg her hvordan du kan forhandle og få en markedsverdi for din utgjorde bil. Du trenger
forsikring
Forsikringsselskap rapport
Kelley Blue Book handel i verdi
Internet
Telefon
Vis flere instruksjoner
1

Spør forsikringsselskapet om en kopi av sin rapport eller regneark av forskningen det utført for å komme opp med markedsverdi av din utgjorde bil. Ikke godta det første tilbudet uten å gjøre dine egne lekser. Utstyr deg selv med informasjon før du selv prøver å forhandle med dem.
2

Søk på Internett etter biler for salg som er akkurat som din utgjorde bil. Pass på å matche merke, modell, år og unike funksjoner nøyaktig. Hold en liste over de prisene du finner og beregne et gjennomsnitt.
3

Logg inn for å Kelley Blue Book (kbb.com) og finne ut trade-i verdi for din utgjorde bil. Forsikringsselskapene er ikke lovpålagt å tilby deg den blå boka verdien av bilen din, men du bør fortelle dem hva Blue Book verdi er allikevel å forsterke din posisjon.
4

Finn ut markedsverdi verdien av din utgjorde bil med og uten de funksjonene bilen har og gjøre oppmerksom på forskjellene. Markere viktige funksjoner og bringe dem til forsikringsselskapet oppmerksomhet før du gir etter et urimelig lavt tilbud. Forsikringsselskapet kan ikke være klar over at din utgjorde bilen hadde soltak eller oppvarmet skinnseter, men det er viktig informasjon for dem å vite. Fancy funksjoner, lav kjørelengde eller helt nye dekk på en utgjorde bil kan lett kjøre opp markedsverdi.
5

sammenligne forskningen du gjorde med rapporten eller regnearket forsikringsselskapet sendt deg. Sjansen er prisene du fant på internett vil ikke engang matche hva deres rapport avslører. Noter og forsøke å kontrollere eventuelle oppføringer i sin rapport som er utdatert, altfor langt unna eller utilgjengelig, og sørg for at du peker dem ut til forsikringsselskapet.
6

post, faks eller e-posten din forsikringsselskapet en kopi av din forskning og back-up informasjon for å forsterke din posisjon. Oppmuntre dem til å studere dine funn og sammenligne dem med sin rapport. Høflig be dem om å øke tilbudet for din utgjorde bil basert på hva du har funnet. Inkluderer en sterk og høflig brev hvis du har en spesielt hard tid å få resultater fra en krav adjuster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94063.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav