Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan å finne en stjålet bil

Over en million biler blir stjålet hvert år i USA. Oddsen for at et kjøretøy vil bli stjålet gjennomsnitt rundt én i 200. Mens urbane områder er ofte hardest rammet av denne forbrytelsen, kan biltyveri skje hvor som helst. Mens du kan gjøre mange ting for å forhindre tyveri, kan bil tyver fortsatt oppnå sine mål. Hvis bilen din blir stjålet, er det beste alternativet for å bli frisk til å varsle myndighetene, men kan du ta skritt for å finne bilen. Du trenger
Kamera
Car Informasjon
Vis flere instruksjoner
en

Plan fremover. Du kan finne det vanskelig å holde seg rolig hvis kjøretøyet er stjålet, spesielt hvis du har vært carjacked. Detaljert informasjon om bilen vil unnvike deg, så tar tiltak for å forberede vil hjelpe deg å starte prosessen med å utvinne bilen. Spill inn din bilens året, merke og modell, farge, lisens plate nummer og VIN-Vehicle Identification Number. Holde denne informasjonen på et sikkert sted, bort fra bilen. Ta bilder av bilen din, inkludert eventuelle spesielle dekaler, spesialitet plater, og til og med bulker eller riper som gjør bilen lett å identifisere.
2

Invester i en GPS kjøretøy sporing system. Noen tjenester jobber direkte med politi, gjennom spesialutstyr som gjør at myndigheter å spore bilen så snart tyveri er rapportert. Hvis du har en GM bil, abonnere på OnStar. Hvis ditt kjøretøy blir stjålet, kontakt OnStar på telefon og de vil arbeide med lokale politimyndigheter, ved hjelp av GPS-sporing, for å finne bilen.
3 p Hvis du er vitne til tyveri, kan du notere hårfarge, etnisitet, og en omtrentlig aldersgruppe, men ikke forsøk å jage opp tyven. Se etter vitner på åstedet for tyveriet. Hvis bilen ble parkert i en sikret mye, spør grunneier om videoovervåkning kan ha fanget opp hendelsen. Du kan også være lurt å sjekke rundt kjøretøyer for skader. Hvis tyven var uvøren, kan han ha kjørt inn i andre biler, tar maling fra disse kjøretøyene sammen med ham.
4

Post løpesedler rundt i området hvor tyveriet fant sted. Legge til et bilde og detaljert beskrivelse av bilen, dato og klokkeslett for forekomst, telefonnummer for rettshåndhevelse kontor som håndterer din sak og en monetær belønning, hvis du føler at kan forbedre sjansene for å finne bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94038.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav