Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Car Insurance Krav i New Mexico

New Mexico har en obligatorisk bil forsikringsrett. Statens Motor Vehicle Division (MVD) lister opp krav til bilforsikring og forklarer at "driverne er forventet å drive sine kjøretøy med et minimum av ansvar bilforsikring." Mange forsikringsselskaper gjøre forretninger i New Mexico, slik at en sjåfør kan velge forsikringen han føler passer best til sitt behov. Minimum ansvar Krav
Sjåførene må få ansvarsforsikring.

Ifølge MVD, krever New Mexico lov minimum "$ 25 000 for personskade eller død for en person i noen ulykke, $ 50.000 for personskade eller død av to eller flere personer i ett uhell, $ 10.000 for skade på eller ødeleggelse av andres eiendom i ett uhell. " Imidlertid kan staten også drivere for å gi en kausjonist obligasjon eller plassere et depositum med staten kasserer i mengden på $ 60.000.
New Mexico Insurance Identification Database (IIDB)
New Mexico opprettholder en online database for å identifisere forsikrede biler.

Siden uforsikrede bilister utgjøre en fare for andre bilister, passerte New Mexico en lov som krevde etablering av en database som politi og andre juridiske enheter bruker for å sikre at kjøretøy har den nødvendige ansvarsforsikring. Dersom databasen indikerer at et kjøretøy ikke har den ønskede dekning, kan New Mexico nekte registrering. De IIDB stedet sier at det gir "et nettbasert verktøy for å rettshåndhevelse tjenestemenn og Motor Vehicle Division å avgjøre om rimelig grunn til å tro at en person er fører et kjøretøy uten minimum ansvarsforsikring som kreves av New Mexico lov." Forsikringsselskapene sende informasjon direkte til IIDB, slik loven krever.
Proof of Insurance

For at en driver for å bevise at hun har fått minstekravet ansvarsforsikring når du registrerer bilen hennes, ifølge MVD hun skulle gi en "nåværende Bilforsikring kort" eller en kopi av hennes "dagens auto forsikring", eller "et brev fra [henne] auto forsikringsselskapet (på selskapets brevpapir ) som verifiserer [hennes] Bilforsikring dekning. " I tillegg, men de MVD nettstedet bemerker at "til forsikringsselskapet skal rapportere din forsikring informasjon elektronisk for kjøretøyet bli identifisert som forsikret på IIDB." Det er viktig å opprettholde minst minimum dekning og å være oppmerksom på at forsikringsselskapet sender informasjonen til IIDB fordi unnlatelse av å overholde loven kan resultere i bilens registreringsnummer er suspendert. Skulle dette skje, vil en sjåfør først motta en Verifikasjon av Obligatorisk Automobile Insurance brev ca 30 dager før staten vil sende et varsel om suspensjon av registrering. En sjåfør kan da ha sin registrering gjeninnsatt ved å bevise at han har fått det minimum som kreves forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94099.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav