Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan å appellere til et forsikringsselskap som ikke vil betale for bil Skader

Akkurat når du trodde det ikke kunne bli verre etter en bilulykke, får du melding fra forsikringsselskapet at kravet har blitt avvist. At nyheter er ikke hva noen ønsker å høre, men hvis det skjer med deg, du har alternativer. Trikset er å følge appeller prosessen nøye som du jobber for å få fornektelse reversert. Instruksjoner
en

Sjekk din politikk. For å overbevise din bil forsikringsselskapet til å endre sin mening om påstanden din, må du først være sikker på at de ikke har grunn til å nekte det. Mellom kollisjon, omfattende og ansvar dekning, kan bil forsikringer være svært komplisert, og mange folk ikke tar seg tid til å lese hele greia når de kjøper forsikring. Brevet du mottok nekte kravet ditt bør si nøyaktig hvorfor kravet ble avvist. Sammenlign det med politikken for å sikre at fornektelse var upassende.
2

Ring ditt forsikringsselskap. Før du inn en formell klage, plukke opp telefonen og diskutere kravet fornektelse med forsikringsselskapet. Forklar hvorfor du tror de feilaktig slått ned kravet ditt og be dem om å omgjøre sin beslutning. Hvis du ikke kan overbevise dem til å endre deres sinn, så be dem om å forklare sine appeller prosessen for deg, inkludert hvor du skal sende klagen. Denne informasjonen bør være i politikken også, men bekrefter alt med en agent og legg merke til navnet på personen som ga deg råd og datoen du snakket med som agent i tilfelle du kjører inn i et problem på sikt.

3

Lodge et skriftlig krav appell. Klagen brevet skal være kort og rett på sak, men dekker alle baser. Tydelig detaljene av skader på bilen, hvorfor du tror de var galt å nekte kravet, og at du vil ha dem til å reversere sin beslutning. Inkludere støtte bevis, for eksempel bilder av skaden på bilen og politirapporter fra ulykken i klagen din.
4

Undersøk politiets rapport nøye, ettersom det er tider når politiets rapporter inneholder uriktige opplysninger. Dette er uheldig når det skjer, fordi forsikringsselskapet kan basere sin fornektelse i rapporten. Hvis rapporten er feil, gjør en avtale med politiet og forsøke å sette rekord rett. Få dem til å sette eventuelle endringer i skriftlig og ta en kopi til forsikringsselskapet. Forklar til forsikringsselskapet at den første politirapporten er feil.
5

Gå til statlig forsikring bord. Hvis din bil forsikringsselskapet nekter å betale opp, og du fremdeles tror de er i feil, kan din tilstand forsikring bord tilby moderasjon for å hjelpe deg å nå et forlik med selskapet. Sjekk din delstatsregjeringen hjemmeside for å finne ut hvordan du kontakter statlig forsikring bord.
6

ansette en advokat. Hvis alt annet svikter, kan en advokat som spesialiserer seg på forsikringsrett hjelpe deg prøve å få bilen forsikringsselskapet til å betale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94084.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav