Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan håndtere en forsikring adjuster

Når eiendommen er skadet i en ulykke eller havari tap, er det mange ting som går gjennom hodet ditt. Dine første tanker kan inkludere "Kan eller skal jeg bruke eiendommen med disse skadene?" eller "Dette er det siste jeg trenger akkurat nå!" Men mest av alt du ønsker å vite hvem som skal betale for skadene og når. Om ulykken var din feil eller ikke, er du sannsynligvis nødt til å komme i kontakt med en forsikring adjuster å bli refundert for skadene. Instruksjoner
en

igjen din eiendom nøyaktig slik det var da ulykken eller havariet. Ikke forsøk å foreta reparasjoner på egen hånd fordi dette kan redusere mengden at forsikringen adjuster bestemmer er nødvendig for å bringe eiendommen tilbake til 100 prosent. Du kan lage en hjemmelaget reparasjon som ender opp med å forårsake problemer for din eiendom i fremtiden at du aldri vil bli refundert for, så la alt til fagfolk.
2

ringer for å snakke med forsikringsselskapet adjuster å sette opp en avtale. Hvis regulatoren ikke komme tilbake til deg i tide etter gjentatte forsøk på slutten din, ringe og be om å få snakke med en manager.
3

Gjør det enkelt for regulatoren til finne din eiendom og inspisere alt trygt, hvis regulatoren kommer til ditt hjem eller bedrift å vurdere et krav. Hvis du kommer til en forsikring adjuster beliggenhet med en bil krav, ta med en venn med deg som vitne (faktisk, du alltid vil ha en kompis til stede når bilen blir evaluert av en justering, selv om det er på din hjemme). Ankom din avtale med regulatoren 10 minutter for tidlig, slik at du kan bli komfortabel med butikken, se over bilen igjen, og se andre kunder som har å gjøre med justerbar. Denne måten vil du ha en idé om hva du kan forvente fra prosessen.
4

Vær hjertelig og riste regulatoren hand når han kommer. Deretter få rett til poenget; forklare hva som skjedde i ulykken og hva som ble skadet. Være fast og jevnt i tonen din, ikke bli animert, sint eller urimelig. Peke ut alle detaljene av skaden. Hvis dette er en bil krav, åpner panseret og bagasjerommet om nødvendig for å få en bedre titt på problemene. Merk eventuelle bekymringer du har som kan være et problem i fremtiden, for eksempel, hvis kjøretøyet har front end skade la adjuster vet at du ønsker å være sikker på at radiatoren er i orden. For en bolig krav, hvis du er bekymret gulvbordene eller stiftelse etter en brann eller annen havari tap, deretter gjøre det klart til regulatoren slik at han kan se inn i situasjonen nærmere.
5

være stille og la regulatoren å gjøre henne bestemmelser når du har gjort ditt tilfelle. Regulatoren vil trenge noen få minutter å liste opp alt og kjøre tall gjennom hennes system eller estimat bok.
6

Lytt til regulatoren. Han vil gjerne fortelle deg det beløpet som han mener du er owed for å bringe eiendommen tilbake til sin opprinnelige tilstand (slik det var før ulykken eller havari). Hvis du er uenig med beløpet, kan du forklare hvorfor i et forsøk på å få ham til å justere vedtaket, men det er ikke sannsynlig at regulatoren vil gi deg mer penger basert på dine personlige påstander. Du må kanskje leie en tredjepart profesjonell til riktig bestride regulatoren avgjørelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94037.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav