Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan filen din Vehicle Insurance Claim

Filing et kjøretøy forsikringskrav er nesten uunngåelig i dagens samfunn hvor over 220 millioner biler er på veien i USA alene. På den lysere siden, har de fleste uhell tilfeller ikke føre til personskade. Enten du nettopp har begynt å kjøre eller har kjørt i mange år, å forstå hvordan du filen et forsikringskrav for ditt kjøretøy er en viktig del av å være en bilist. Du trenger
politirapport
Forsikring kontaktinformasjon
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre om du trenger å sende inn et krav. Etter at du har lagt inn en politianmeldelse på åstedet for ulykken og utvekslet kontaktinformasjon med den andre sjåføren, hvis det var en, ta en god titt på skaden. Hvis du var involvert i en fender-bender eller andre mindre ulykke, kan det ikke være verdt å sende inn et krav, spesielt hvis egenandelen er høyere enn reparasjonskostnadene. Gjøre dette forsøket før du kontakter forsikringsselskapet og gjør noen rapporter. Hvis du rapportere ulykken til forsikringsselskapet, og ender opp med ikke å sende inn et krav, er dette dokumentert og kan resultere i en høyere premie.
2

Dokument alle detaljer om ulykken og få kontaktinformasjon fra alle tilgjengelige vitner. Dette kan være nødvendig bør hendelsen gå til retten.
3

Kontakt bilen din forsikring carrier så snart som mulig etter beslutter å sende inn et krav. Hvis du allerede vet at skaden er mer kostbart enn egenandelen, ringe forsikringsselskapet fra scenen for å varsle det om et innkommende krav. Du kan også kontakte den andre partens forsikringsselskap hvis ulykken var hans skyld. Selv om dette er tilfelle, kan du få mer rask service fra din egen operatør.
4

Forbered kontakt fra forsikringsselskapet. Du kan motta en samtale fra forsikringsselskapet eller den andre partens forsikringsselskap for å kontrollere opplysningene og få en uttalelse. Sørg for at du har kundeservice agentens navn og kontaktinformasjon, om hun er med din bedrift eller det andre selskapet.
5

fikse bilen. Etter all kommunikasjon mellom deg og forsikringsselskapet er fullført, vil sannsynligvis en justering vurdere skaden og sende deg en sjekk. Noen ganger forsikringsselskapet vil henvise deg til en reparasjon selskap som har en sertifisert justering i staben, og dette gjør at reparasjoner kan utføres umiddelbart

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94150.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav