Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hva er en SR22 dekning?

En Certificate of Financial Responsibility ( CFR ) , mer kjent som en SR -22 , er et sertifikat som kreves av enkelte stater som beviser at du har bilforsikring ansvar dekning . Som oftest gjelder det personer med visse kjøreforhold brudd som gjør dem en høy risiko. En SR - 22 er mye mer kostbart enn vanlig auto forsikring , og hvis mandat i staten, må du kjøpe det for å opprettholde kjøring privilegier . Hvem trenger en SR - 22

Du kan bli pålagt av staten å kjøpe en SR - 22 fra auto forsikring carrier hvis du hadde en høy risiko brudd eksempel en DUI overbevisning , en hensynsløs kjøring sitat eller var i en ulykke uten å ha bilforsikring. Du kan bestilles av domstolene eller varslet av Department of Motor Vehicles å kjøpe en SR - 22 hvis du ønsker å få lov til å fortsette kjøring privilegier .
Hvordan få en SR - 22 < br >

Du må kontakte din automatisk forsikring carrier å kjøpe en SR -22 . Det er ikke uvanlig å måtte betale opptil fire ganger mer for en SR - 22 sertifikat enn vanlig no-fault forsikring.
Ikke-eiere SR - 22
< p> i mange stater hvis du ikke eier en bil, men fortsatt kjøre (for eksempel firmabil eller et familiemedlem bil ) vil fortsatt være nødvendig å kjøpe en SR - 22 ikke-eiere sertifikat hvis du har hatt visse brudd .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94130.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav