Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan Settle a Car Accident Uten en Insurance Company

Bilulykker er ofte ekstremt dyrt, men hvis du har hatt en svært liten bump eller bare en ripe du kan velge å bosette bilulykke uten å involvere et forsikringsselskap. Parkeringsplass ulykker er en type hendelse som ikke vanligvis innebære mye skade og kan utarbeides uten mange komplikasjoner hvis feilen er klart. Du er ikke pålagt å rapportere en parkeringsplass ulykken til politiet og i de fleste steder, vil de ikke svare på bilulykke i en privat mye. Du trenger
Personlig informasjon
Vurdering
Slipp
Notarius
Vis flere instruksjoner
en

samle informasjon fra at-feil fest, inkludert navn, adresse, førerkort nummer, nummerskilt, type, alder og fargen på bilen og hvor skaden er lokalisert på kjøretøyet.
2

Request estimater for reparasjon fra to verksteder og gi disse til på-feil parti. Med mindre du er godt kjent med bil organer og aktuelle kostnader ved ommaling eller bytte støtfangere, speil eller sidepaneler, bør du ikke godta et kontantoppgjør eller en personlig sjekk på åstedet.
3

utkast, signere og har attestert en uttalelse som vil slippe på-feil fest fra ytterligere ansvar. Denne uttalelsen bør inneholde beløp avtalt, betalingsbetingelsene-engangsbeløp eller månedlig, og fullt navn, adresser og signaturer av begge parter.
4

Motta en lump sum oppgjør beløp og bruke denne beløp for å reparere bilen, eller få bilen reparert på din bekostning og samle månedlige utbetalinger eller som på annen måte avtalt av begge parter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94065.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav