Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan forhandle en skade krav

Forhandle din egen skade krav kan være en komplisert prosess dersom du ikke forstår hva forsikringen adjuster vil være på jakt etter. Å vite hvordan man skal dokumentere og argumentere skader kan øke din oppgjør for smerte og lidelse. Disse åtte tips vil sikre at du ikke over se de kritiske aspekter av ditt krav. Du trenger
Tid
Din Medical File
alle dine dokumenterte medisinske utgifter
Vis flere instruksjoner
en

Du bør alltid gå se en lege. Søker øyeblikkelig legehjelp for eventuelle skader kan gjøre mye mer enn bare å få en diagnose for skjulte medisinske problemer. En lege gjennomgang vil vise at skaden gjør faktisk eksisterer, og det er ikke en enkel "hodepine", eller at du krever en skade der det ikke eksisterer.
2

Legens jobb er å dokumentere alt du sier om skaden din. Legens vil skrive en rapport om din skade, og de blir nødt til å gi alle postene til forsikringsselskapet. Forsikringsselskapet vil gjennomgå de samme postene i detalj og vil sitere dine egne uttalelser på tidspunktet for oppgjør dersom de dra sin forhandling.
3 p Hvis du bestemmer deg for å gå til legevakten, være klar over at du kan føle deg bra, eller du kan tro at du skade er ikke så alvorlig som du tror. Husk at de fleste nakkeslengskader merkes på deres verre noen dager etter virkningen. Det er derfor det er viktig å be om en henvisning til en annen lege i tilfelle du må komme tilbake igjen
4

Mens du er på legevakten, be om en henvisning til en spesialist. Ofte, forsikring justerbar er skeptisk om folk som går direkte til en spesialist, og henvisning kan hjelpe deg å sette de grunnleggende rammene for eventuelle medisinske prosedyrer du trenger å være nødvendig og riktig. Tilsvarende, hvis du har en behandling tidsplan, holde det! Dette er viktig for å sørge for at kravet ikke blir minimert eller trukket fra.
5

Etter at du føler deg 100% restituert, må du samle alle dere medisinske poster fra alle medisinske leverandøren som behandlet deg for deg skade. Leser disse postene vil vise seg avgjørende i oppgjøret forhandlinger fordi justerbar tendens ned karakteren skade ved å peke til din journal og viser at enkelte steder, uttalte du at du var følelsen bedre eller at du var tilbake til før ulykken tilstand. Hvis du leser journalen din, vil du kunne også påpeke de gangene du ikke også føler meg veldig bra og hvor skaden var på sitt verste.
6

et stort poeng av forhandling er omkringliggende omstendighetene rundt ulykken. For eksempel: den type skade (hodeskade), type ulykke (hodet på kollisjon), og hvis noe alkohol, var narkotika eller medisiner en faktor av kollisjonen
7

Når man snakker. til regulatoren, sørg for at du vet hva forsikringen adjuster snakker om. Ta notater og sørg for at du dobbeltsjekke alt regulatoren sier. Du må dobbeltsjekke uttalelser om din journal, og også uttalelser om loven og hvordan kravet skal løses.
8 p Hvis du mener at skaden er i likevel permanent eller at verdien av din smerte og lidelse bør være betydelig høyere enn hva forsikringsselskapet er villig til å tilby deg, må du ta kontakt med en lokal advokat. De vil være i stand til å i det minste hjelpe deg med å vurdere om forsikringsselskapet er å være rettferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94029.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav