Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Retninger for å gjøre Corsages

Å gjøre en corsage lar deg lage din egen signatur floral stykke å forbedre utseendet på din favoritt antrekk. Fra formelle anledninger til casual antrekk, iført en corsage legger en feminin touch til din personlige stil. Corsages kan bestå av noen utvalg av blomster og bladverk, samt andre dekorative aksenter som perler, sløyfer og glitter. Gjør din egen corsage hjemme viser seg å være en virkelig kreative bestrebelser for noen som elsker gjør-det-selv motetilbehør. Du trenger:
en stor blomst blomstre
to små Blomst
Saks
12 inches av silkebånd
brosje pin backing
Hot limpistol med lim
Spray glitter
Vis flere instruksjoner
en silkebånd gir deg en pen aksent for en brosje corsage.

Tie lengden på båndet i en enkel bue og sett den til side.
to store asiatiske liljer fungere perfekt for corsages og floral håndverk.

Snip stammen i en stor blomst blomstre, opp til peduncle. Den peduncle er den delen av blomsten under reservoaret fra der Blomst. Slike store blomster er Magnolia blomster, hortensia blomstrer og store asiatiske liljer.
3

Klem en prikk av varmt lim på midten knute av silkebånd sløyfe.
4

Plasser store snipped blomst på limet prikken og holde den godt ned. Pass på at den blomstrer peker utover med stammen og reservoaret del på lim.
5

Klipp stilkene av to mindre blomster, opp til sine peduncles, som med større en. Liten blomst varianter inkluderer te roser, små tusenfryd, babyens pust, kamille blomster og til og med lyse gule løvetann.
6

Lim backsides av de små blomstene på hver side av den store blomsten på silke bow. Pass på at blomstene er ikke limt til båndet. La blomster tørke i en time.
7

Klem en liten prikk av lim på baksiden av båndet i midten av knuten.
8

Trykk brosje sikkerhetskopiering til limt stedet fast. Hold den på plass i to minutter da satt til side for å tørke i ca en time lenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94109.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav