Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan du kan kreve forsikring etter en bilulykke

Bilulykker, enten de er små eller dødelige, er nesten alltid opprørende og kan også være traumatiserende for de involverte. Hvis du nettopp har vært i en bilulykke, må du sende inn et krav med auto forsikring leverandøren. Kontakte forsikringsselskapet og innlevering av krav kan høres ut som en skremmende oppgave. Men hvis du kjenner ins og outs av prosessen, vil du være i stand til å takle oppgaven raskt og effektivt. Du trenger
Kopi av din automatisk forsikring
Vis flere instruksjoner
en

Gjennomgå auto forsikringspolise. Det er alltid en god idé å lese gjennom politikken svært nøye hver gang du fornye den. På den måten vil du vite alle detaljer om hva du har krav på hvis du er i en ulykke og hva du kan kreve. Etter at du har vært i en bilulykke, vil du ønsker å få politikken ut igjen og gjennomgå det så detaljene er friskt i tankene dine.
2

Ring din forsikring agent og rapportere ulykken. Gjør dette så snart som mulig etter bilulykke har oppstått. Hvis du har et kamera eller en mobiltelefon med et kamera, ta noen bilder av ulykken scenen.
3

Fyll ut og send inn skriftlig uttalelse. Hver auto forsikringsselskapet fungerer litt annerledes, men omtrent alle selskap vil at du skal sende inn ditt eget skriftlig uttalelse eller fylle ut sine skjemaer som forklarer alle detaljene i bilulykke. Du bør inneholde alle detaljer du kan huske, herunder årsaken til ulykken, en detaljert liste over skader og eventuelle vitner. Informasjon om andre biler og andre personer involvert i ulykken må også være inkludert. Hvis du var i stand til å ta bilder på ulykkesstedet scene, omfatter disse også.
4

Hold skriftlige registreringer av alt relatert til bilulykke. Dette inkluderer detaljer om hver samtale du har hatt med din forsikring agent samt kvitteringer for alle reparasjoner og lege regninger.
5 p Hvis du føler forliket er ikke rettferdig, ikke ta det som endelig. Forhandle med forsikringsselskapet agent til du er fornøyd med hva selskapet har tilbudt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94106.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav