Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan å bestride Faktisk pengeverdi av en Auto Med USAA

Du har nylig hatt en ulykke som forlot bilen i fryktelig form. Bilen er erklært et totalt tap og du venter å høre fra United Services Automobile Association (USAA) forsikring adjuster, forventer at kjøretøyet skal være verdt et visst beløp. Når regulatoren gir deg forlikstilbud, du er forbløffet fordi du tror den faktiske kontanter verdien av bilen din er mer. Heldigvis har du muligheten til å bestride pengeverdi som USAA tilbyr deg. Du trenger
Kjøretøy Verdsettelse Report
Vis flere instruksjoner
en

be om en kopi av kjøretøyet Verdivurdering Rapport fra USAA. Rapporten er et flersidig dokument som avslører ulykken historie av kjøretøyet og den faktiske kontanter verdien av bilen som ble bestemt av USAA adjuster. Kvoter for ekstra funksjoner som skinnseter og bak spoilere noteres på Vehicle Verdivurdering Rapporter samt prisene på sammenlignbare biler - Biler i ditt område av samme merke og modell som er oppført for salg. Hvis noen av bilens alternativer som ikke er notert på Verdsettelse Report, noterer det som du gjennomgå dokumentet.
2

Forskning flere sammenlignbare biler. USAA tar den gjennomsnittlige prisen på tre like biler i ditt område for å fastslå den faktiske kontanter verdien av bilen din. Gå til lokal forhandler nettsider - eller besøke dem i person - og finne biler som er samme modell og år som din. Hvis du finner biler som er selger for mer penger enn USAA tilbudt, trykte kopier av sidene som viser de biler og deres priser. Sørge for informasjon om funksjoner og kjørelengde er inkludert.
3

Finn kvitteringer for eventuelle oppgraderinger til bilen din. Krever du alternativer som ble lagt etter at du først har kjøpt bilen, for eksempel felger eller et navigasjonssystem? Har du nylig kjøpe fire nye dekk eller en ny motor? Kontroller at du har dokumentasjon for å bevise det.
4

Send inn dine funn til USAA. Kontakt USAA på 800-531-8722 og be om å få snakke med regulatoren din. La henne vite om forskningen din. Ifølge Edmunds.com, den autoritative automotive informasjon nettsted, forsikringsselskaper pålagt å gi deg en god deal, slik at justeringen vil være villig til å lytte til tvisten. Du kan bli bedt om å sende inn kvitteringer og forskning via faks eller mail:

USAA (Krav Service) PO Box 33490San Antonio, 78265 TX

Faks nummer: 1-800-531-8669

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94095.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav