Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Ting du trenger når Hevder Car Insurance

Noen bilister gjør det gjennom deres kjøring liv uten å måtte sende inn en auto forsikringskrav på ett eller annet tidspunkt. For å bidra til å gjøre krav prosessen gå lettere, er det en rekke ting du trenger for å sikre at du har all nødvendig informasjon. Jo mer grundig og nøyaktig informasjon du kan gi raskere, jo raskere din påstand er sannsynlig å bli løst. Policy Information

En av de første thingsto gjøre etter en bilulykke er å kontakte forsikringsselskapet ditt. Enten kontakte forsikringsselskapet agent direkte eller ringe selskapets gratis påstander telefonnummer. Telefonnumrene kan bli funnet på det økonomiske ansvaret kortet som ble utstedt til deg av forsikringsselskapet, så har dette med deg til enhver tid.
Driver Information

Hvis andre førere var involvert i ulykken, først fastslå omfanget av eventuelle skader og ringe etter hjelp om nødvendig. Deretter får sin informasjon, inkludert navn, adresse, telefonnummer, kjøretøy lisens plate nummer, navn på forsikringsselskap og polisenummer. Mens politiet vil også samle inn denne informasjonen hvis de er på ulykkesstedet scene, kan du spare forsikringsselskapet tid og krefter på å spore det ned. Det hindrer også andre sjåfører fra å forlate åstedet uten å bli identifisert.
Vitne Informasjon
p Hvis det er vitner til ulykken scenen, samle sin kontaktinformasjon, inkludert navn, adresse og et telefonnummer hvor de kan lett nås. Dette er spesielt viktig hvis du tror du ikke på feil i ulykken siden du ønsker så mange mennesker som mulig for å være i stand til å sikkerhetskopiere versjon av hendelsene.
Politiet Report

Vær sikker på at du eller noen på scenen kaller politiet. En politianmeldelse av ulykken er en viktig del av dokumentasjonen at forsikringsselskapet vil bruke for å gjøre sin beslutning med hensyn til graden av skyld. Hvis den andre parten er på feil, er han også mer sannsynlig å være sannferdig når gi sin historie til politiet.
Skriftlig versjon av hendelsene

På et tidspunkt i påstandene etterforskning, vil den andre partens forsikringsselskap ringe deg for å få en innspilt uttalelse av din versjon av ulykken. For å beskytte deg selv mot en mulig rettssak eller for å unngå å gi motstridende informasjon, skrive ned alt du skal si under intervjuet. Din forsikring carrier bør kunne hjelpe deg i forberedelsene dine.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94096.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav