Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan beregner USAA beløpet for en Total Loss?

"Total tap" er en bilindustri begrep at det koster å reparere en bil etter en ulykke er mer enn bilen er verdt. Bilen anses som " var " - en annen betegnelse for totaltap. United Services Automobile Association , eller USAA , vurderer to viktigste faktorene i beregningen av total tap . Tilstand Pre - ulykke

USAA ser på tilstanden på bilen før ulykken , i den grad det er mulig. Forsikringsagenter faktor i bilens kjørelengde, sin alder , og om det hadde store mekaniske defekter på posten. USAA bruker så denne informasjonen til å lete opp bilen er laget , modell, trim nivå og tilstand i en auto verdi guide.

Lokale lover avgjøre hvilke guider kan vurderes. Forsikringsselskapet blir til guider fra National Automobile Dealers Association i mange stater . USAA vil vurdere to kilder, og gjennomsnittlig beløpene , for å begynne å beregne total tap .
Markedsverdi

USAA vil skuring lokale forhandlere og private annonser for å finne ut hva bilens merke og modell er å selge for . Dette bidrar til å fastslå markedsverdien for bilen din pre - ulykken . USAA veier dette beløpet mot verdien bestemmes av bil guider. En mye høyere markedsverdi kan presse opp det totale tapet beløpet.

Faktorer ikke ansett

USAA anser ikke forbedringer til bilen din , selv om de var gjort umiddelbart før ulykken. For eksempel vil nye dekk eller en motor jobb ikke øke forsikringen sjekk du mottar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94147.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav