Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan du kan kreve ansvarsforsikring

Automobile ulykker kan resultere i en rekke ulemper, som for eksempel kjøretøy skade og påfølgende reparasjon, egenandeler, økte forsikringspremier og endeløse papirarbeid. I tilfeller der en annen sjåfør er åpenbart på feil, kan det hende du foretrekker å innlevere en klage på den andre sjåførens forsikring (kjent som en tredjeparts krav), og dermed unngå betaling av en egenandel og høyere premie priser på din egen forsikring. Det er flere enkle, men viktige, skritt å ta når innlevering en tredjeparts krav. Instruksjoner
en

kontakte politiet for å inngi en ulykke rapport så snart som mulig.
2

skaffe så mye informasjon fra den andre sjåføren som mulig, inkludert fullt navn, telefonnummer, adresse, forsikringsselskap, politikk nummer, telefonnummer forsikringsselskap og nummerskilt.
3

Samle uttalelser, skriftlig hvis mulig, fra alle på scenen som kan ha vitne til ulykken. Sørg for å notere navn og gyldig kontaktinformasjon.
4

Skriv en beskrivelse av ulykken mens detaljene er fortsatt friskt i tankene dine.
5

Ta bilder av eventuelle skader på bilen som skjedde som en følge av ulykken.
6

bestille trykte utgaver av ulykken rapport fra politiet for dine egne personlige filer eller i tilfelle det er nødvendig for kravet formål.
7

Tilgang koblingen i Resources for informasjon om ulykken lover spesifikke for staten.
8

Kontakt forsikringsselskapet til den andre sjåføren til fil et krav. Tilbyr all tilgjengelig informasjon og dokumentasjon forespurt av forsikringsselskapet. Ta opp kravet for referanse under fremtidig kommunikasjon.
9

opprettholde full oversikt over hendelsen, inkludert ulykken rapporten, vitneutsagn, fotografier og skriftlig kommunikasjon fra forsikringsselskapet. Det kan være nyttig å holde en logg over verbal kommunikasjon eller forsøk på kommunikasjon mellom deg og forsikringsselskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94103.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav