Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan beregne Utbetalinger for Automobile Krav

Enten bilen ble totalt i en ulykke, eller har skader fra hagl eller noen annen kilde, hvis du har forsikring på at kjøretøyet, som forsikring eller forsikring av noen som slår deg skal dekke skader. Beregning av faktisk utbetaling vil du får avhenger av hvor mye skade, om skaden er dekket av forsikringen din, og hvor mye den faktiske skaden vil koste å reparere. Disse faktorene, samt uttalelse fra forsikringsselskapet adjuster vil påvirke den totale utbetalingen for ditt kjøretøy. Instruksjoner
en

Finn ut om skaden dekkes av forsikringsselskapet. Les gjennom din forsikring fine print for å lære om skade på bilen din vil bli dekket. For eksempel kan storm skader eller skader som oppstår som følge av en stygg ulykke som noe faller på bilen din ikke dekkes avhengig av individuell forsikring carrier.
2

Planlegg et besøk med forsikringsselskapets adjuster. Vanligvis vil forsikringsselskapet vil sende en representant til å vurdere skaden gjort til bilen din. De vil typisk sette opp en avtale med deg, men noen selskaper kan sende en justering uanmeldt.
3

Få en skade sitat fra en lokal garasje. Selv om forsikringsselskapet vil ha sin adjuster titt på bilen, er det alltid best å ha en lokal garasje eller mekaniker gi deg sin mening om hvor mye skade gjort til kjøretøyet og de faktiske kostnadene for reparasjon.
4

Få den blå bokført verdi på kjøretøyet. Besøk KellyBlueBook.com eller NADA.com å få en gjeldende blå bokført verdi for din bil eller lastebil. De vil be deg legge inn variabler som merke, modell og år, samt eventuelle tilleggsfunksjoner eller add-ons du har på bilen.
5

Beregn differansen mellom de nødvendige reparasjoner og den blå bokført verdi. Hvis det koster å reparere bilen overstiger den samlede bokførte verdien av kjøretøyet, vil et forsikringsselskap vanligvis utgjøre det ut og sende deg en utbetaling for verdien av kjøretøyet.
P Hvis det koster å reparere det er mindre enn den blå bokført verdi, vil utbetalingen da være det beløpet som trengs for å reparere den til original stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94145.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav