Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Kan Co- signataren forsikre en bil ?

Når du co - skilt på en bil for noen som betyr at du er juridisk forplikter deg til finansiere selskapet og i tilfelle at den primære signer på lånet ikke kan betale, finans selskapet kan forfølge deg for hele beløpet av kjøretøyet. Du er også forutsatt minst en del av noen annen forpliktelse den primære signataren har . The Law

Loven anerkjenner co -signataren som medeier . I noen negativ hendelse, inkludert manglende betaling eller et søksmål for skade i en ulykke , kan det co -signataren bli forfulgt .
Financial Responsibility

De juridiske forpliktelser for en co -signataren er ikke begrenset til finansieringsselskapet . Hvis den primære signerer, ikke ha forsikring , tiltrer co -signer den primære signataren i å være økonomisk ansvarlig for eventuelle skade på eiendom og /eller personskade forårsaket av kjøretøyet.
Insurance

Siden loven anerkjenner co -signataren som en co - eier av kjøretøyet , har co -signer rett til å få en forsikring på kjøretøyet for beskyttelse fra delt ansvar i alle tilfeller forårsaker skade eller personskade .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94138.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav