Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan forstå forsikringskrav

Når en del av forsikret eiendom er skadet, må forsikringsselskapet dekke skader. Men først må du lage et forsikringskrav. Forstå forsikringskrav kan gjøre din neste bil, hus, eller til og med båt blunder gå litt jevnere. På tidspunktet for ulykken, kan du være for følelsesmessig å vite hva de skal gjøre. Nå er tiden for å fullt ut forstå forsikringskrav prosessen. Det er mange ting som kan være forsikret, og når det er et problem, må du gjøre et krav. Instruksjoner
en

Gå til en hederlig forsikring nettsted. Du kan enten gå til operatørens websted eller du kan Google et selskap du vet om. For eksempel har Liberty Mutual hjemmeside en del som spesifikt snakker om

forsikringskrav.
2

Gå til nettstedets avsnittet om påstandene prosessen. På forsikringen transportørens avsnittet om krav, bør du se noe som beskriver kravet prosessen. Den delen kan deles mellom hjem og auto krav. I auto delen vil du få informasjon om hvordan du rapporterer en ulykke, å få bilen reparert, å få leie bil, og hva skjer hvis du ikke er på feil. Klikk på hver del for å lese om hvert trinn i auto kravet prosessen i mer detalj.

Hus delen vil du se hva du skal gjøre umiddelbart etter et hjem underskudd og telefonnummer å ringe for å rapportere tap. Du kan også legge merke et avsnitt om hva du skal gjøre for å få hjem reparert. Les alle delene grundig.
3

Ring gratis telefonnummer. Hvis du har flere spørsmål om forsikringskrav prosessen, ringe gratisnummer på baksiden av din forsikring kortet for å snakke med en rådgiver. Hvis du ikke vet hvor kortet er, kan du også finne nummeret på forsikringen nettstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94119.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav