Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hva tar det for en bil skal summeres?

Du bare krasjet bilen. Ingen ble skadet, men bilen er et rot. Sant eller usant, vil forsikringsselskapet betale kostnadene for reparasjoner? Svaret er kanskje. Totalt bilen

Forsikringsselskapet har muligheten til å betale for reparasjoner eller erklære din bil totaltap. Du bilen er totalt når de estimerte reparasjonskostnader er høyere enn den faktisk pengeverdi (ACV) av bilen. I dette scenariet, vil forsikringsselskapet betaler ACV av bilen. I begge tilfeller vil det trekke fra mengden av egenandel fra utbetalingen.
Bestemme faktisk pengeverdi

Forsikringsselskapene kjøpe tredjeparts programvare som brukes til å bestemme bilens faktiske pengeverdi. Vanligvis verdien tilordnet er sammenlignbart med handel i verdi på en forhandler. Gjør din egen forskning. Hvis du er uenig med den takserte verdien, være forberedt på å fortelle selskapet hvorfor og vise dokumentasjon.
Hindre bilen fra å bli totalt

tid til å hindre bilen fra å bli totalt er ikke etter en ulykke, men når du handler for bilforsikring. Noen forsikringsselskaper totalt biler på bare 51 prosent av sin verdi, mens andre går så høyt som 80 prosent. Noen stater regulere denne prosentandelen, og andre gjør not.Ask spørsmål. Hvis et forsikringsselskap tilbyr bunnlinjen priser eller raske oppgjør, kan det være en grunn.
Holde en utgjorde Car

utgjorde bil er ikke nødvendigvis en undrivable mass av sammenfiltrede stål og knust glass. Det kan være en helt trygg, mekanisk lyd ni år gammel bil som ble utelatt i et hagl storm. Hvis kostnadene ved å reparere bulker er større enn verdien av bilen, vil forsikringsselskapet fortsatt utgjøre it.Usually forsikringsselskapet vil tillate deg to alternativer: 1) Godta betaling for verdien av bilen, mindre egenandel, og overgi bilen. Når bilen er overgitt, forsikringsselskapet typisk auksjoner eller selger dem til en skrap dealer.2) Akseptere en lavere betaling for verdien av bilen, mindre egenandel, og holde car.You har flere alternativer hvis du velger å holde car.1) Pocket pengene, og fortsette kjøringen din bulkete bilen i årene som come.2) Selg bilen av i parts.3) Donere bilen til en veldedig organisasjon. Bilen ville trolig blitt en klasse prosjekt for en auto body skole og deretter bli gitt videre til noen i need.4) Handel i bilen som ned betaling på en annen bil.
Re-opprettholde et totalt Bil

Så lenge bilen passerer en Department of Motor Vehicles inspeksjon, kjøpe ansvarsforsikring bør ikke være vanskelig. Kjøpe ekstra kollisjon forsikring, men kan være vanskelig eller umulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94044.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav