Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> Bilforsikring Krav >> Content

Hvordan man skal håndtere en Hit-and-run Accident

En hit-and-run ulykke er mer vanlig enn de fleste av oss tror. Nesten 30 prosent av alle sjåfører i USA er ikke forsikret. Dette fører til en svært høy grad av hit-and-run ulykker daglig. Hvis du er i denne uheldige situasjonen, prøve å få så mange detaljer om den andre bilen som du kan. Dette er ikke alltid mulig siden du kan treffe på en parkeringsplass, og vil ikke ha noen idé om hvem som treffer deg. i alle fall, kan noen få enkle trinn bidra til at du får full dekning og få bilen fikset. Du trenger
Din auto politikk
Krav avdeling telefonnummer
Vis flere instruksjoner
en

Få så mye informasjon om lovbryteren som du kan. Hvis du kan få merke og modell av bilen, det ville virkelig hjelpe myndighetene spor som treffer deg. Også, hvis du kan få fargen på bilen din er veldig viktig å hjelpe forsikring justerbar avgjøre hvor mye skade ble forårsaket av denne spesielle bilen.
2

Ring politiet. Ikke bare er dette viktig i tilfelle gjerningsmannen er fanget, men din forsikring vil kreve at du sende noen hit-and-run ulykke hvis du søker dekning under politikken din.
3

inngi en politianmeldelse. Ringe politiet er ikke nok. Din politikk krever at du innlevere selve rapporten, noe som kan gjøres på to måter. Enten politiet komme ut og ta all den nødvendige informasjonen, eller du kan gå til nærmeste politistasjon og sende inn en walk-in rapporten. Dette er viktig fordi det i visse situasjoner, vil politiet ikke komme ut til ulykken scenen, men kravet for innlevering er fortsatt nødvendig av forsikringen.
4

File et krav med ditt forsikringsselskap. Gi så mange detaljer som mulig om hit-and-run ulykke. Spør din forsikring adjuster om dine dekninger. For å få erstatning betalt for, må du utføre enten kollisjon og /eller uforsikret eiendom skade dekning. Begge dekning har ulike krav og ulike egenandeler, så dette er en god mulighet til å be om en detaljert forklaring av de gjelder på dine spesifikke ulykken.
5

Vent. De fleste Bilforsikring politikk vil gjøre deg vente i opptil 24 timer før de vil gi deg en leiebil. De ønsker å se om den ansvarlige er fanget eller dukker opp, så du må sende inn et krav mot vedkommende med sitt forsikringsselskap. Dette gjelder hvis du søker dekning under din uforsikrede skade på eiendom, og du ville ikke trenger å vente hvis du bærer utleie dekning i politikken.
6

Få et estimat av reparasjoner. Spør forsikringsselskapet for navnene og numrene av sertifiserte butikker i ditt område. På denne måten kan du kjøre inn og ha et anslag av reparasjoner som forsikringsselskapet vil bruke til å utstede betaling for skader. Du kan også vente på en adjuster til å komme og se bilen din, men dette kan ta opptil fem dager.
7

Reparere bilen. Du kan enten ta bilen til samme sertifiserte butikken du gjorde for estimatet, eller, hvis du ikke ønsker å gå til en bestemt butikk, så sørg for at du viser din mekaniker anslaget forsikringsselskapet bruker til å justere din påstand. Hvis din mekaniker ikke enig med verdien eller mengden av skader, har han /henne kontakt forsikringen adjuster direkte slik at de kan slå seg ned på betaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/auto-insurance-claims/94035.html

Previous:
Next:

Bilforsikring Krav