Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan å rase med E85 Etanol

E85 Etanol er en bensin erstatning formel laget hovedsakelig fra mais ( selv om de fleste biologisk nedbrytbart materiale kan brukes i produksjonen ) . Hvis du ønsker å bli med i en racing league og du ønsker å bruke E85 Etanol kjøretøy , må du se inn i noen få spesifikasjoner , og også om det er verdt å bruke E85 å rase med , når du kjører mot andre personer ved hjelp av kjøretøy med standard bensin . Instruksjoner
en

Sjekk forskrift til racing krets eller liga for å se om E85 er tillatt. Noen tillater bare en enkelt drivstoff som skal brukes , slik at ikke enkelte får urettferdige fordeler .
2

Sjekk at kjøretøyet skal sørge for at det er E85 støttes. " FlexFuel " er angitt på mange biler i USA , noe som betyr at den kan bruke E85 eller vanlig drivstoff. Denne informasjonen er også trykt i sin instruksjonsboken .
3

Finn ut om det er enda en god ide å bruke etanol . Selv om Etanol er rimeligere enn standard bensin , tar det mer å brenne til makten bilen din, noe som betyr at du får mindre miles til en gallon . Det heller ikke brenne så varmt, noe som kan redusere din pick -up hastighet, noe som ikke er bra mens racing.
4

starte løpet . Din E85 Etanol drevet bil kommer til å styre og funksjon , for det meste, akkurat det samme som en vanlig bensindrevet bil , utenom muligens ikke akselererer like raskt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149686.html

Previous:
Next:

Racing skole