Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan kan jeg fornye en Georgia null Permit?

Georgias statlige Department of Revenue oppsyn distribusjon av handikappede parkeringsplasser tillatelser. Bilistene kan erverve og fornye jaktkort på lokale skattemyndigheter kommissær tag kontorer. Fornyelser gjelder mest strengt til midlertidige tillatelser, som er bra for bare seks måneder. Permanente tillatelser trenger ikke å bli fornyet, selv om tillatelse holdere er nødvendig for å snu vinduet plakaten hvert fjerde år for å få en ny. Permit fornyelser bærer ingen gebyr, men funksjonshemmet person bilskilt koste 20 dollar. Instruksjoner
en

Bestem hva slags tillatelse du har og når den trenger å bli fornyet. Midlertidige tillatelser, som er rød, kommer opp for fornyelse hvert halvår. Det er to farger av permanente tillatelser, gull og blått, som må omsettes for en erstatning hvert fjerde år.
2

Finn ditt fylke tag kontor. Sjekk Georgia Department of Revenue database for en liste. Den rekke nærliggende steder vil avhenge av hvor befolket regionen. For eksempel har Glynn County, South Georgia bare ett kontor i Brunswick mens Atlanta området har syv kontorer i Fulton County.
3

Fyll ut skjema MV-9D. Skjemaet kan lastes ned på nettet eller ervervet fra tag kontoret. Du trenger førerkort nummer og en lege for å bekrefte informasjonen i fire avsnitt, som forklarer funksjonshemming. En lege eller terapeut, kalt en "utøver av den helbredende kunst" på skjemaet, må signere skjemaet før en notarius publicus.
4

Turn i form på tag kontoret. De som har permanent oppholdstillatelse må bringe vinduet plakat til å ha en ny utstedt. Dette skjer hvert fjerde år på en driver bursdag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149738.html

Previous:
Next:

Racing skole