Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

California DMV Godkjent Internett-trafikk skoler

Når en person i staten California mottar en trafikk sitat for en bevegelig brudd, slik som fart, er det flere alternativer. Det første alternativet er å bare betale billetten. Den enkelte kan be en domstol dato for å bestride billetten. I dette tilfellet vil de enkelte trygler ikke skyldig i tiltalen og dommeren ta en avgjørelse basert på vitnesbyrd av offiseren og den enkelte. Til slutt, hvis den enkelte er villig til å erkjenne skyld, kan han være kvalifisert til å delta trafikk skolen for å unngå å motta noen poeng på førerkortet sitt. Visse ting kan diskvalifisere føreren fra å delta trafikk skolen, slik som en alkohol-relaterte lovbrudd eller å ha deltatt på trafikk skolen i løpet av de siste 18 månedene. Hvis sjåføren er kvalifisert for trafikk skolen, er det flere DMV godkjent Internett-trafikk skoler tilgjengelig. Komedie School for mindre penger trafikk skolen

Comedy School for mindre penger er godkjent av mange domstoler i staten California. Per mai 2010, koster denne trafikken skolen $ 18,99, men at prisen kan variere fra fylke. Kurset gjennomføres på nettet, og et sertifikat er opptjent etter vellykket gjennomføring av eksamen. Avsluttende eksamen er mellom 25 og 50 spørsmål, avhengig av fylket.

Comedy skole for Less Money1-800-457-3559comedyschoolforless.com
Drivers Ed trafikk skolen

Drivers Ed tilbyr en online trafikk skolen program som er godkjent av mange domstoler i California. Kostnaden for kurset starter på $ 24,99 per mai 2010, men prisen varierer etter fylke. Skolen tilbyr også kurs ved papirkopi på engelsk eller spansk. Når eksamen er ferdig, enten på nettet eller sendt i, skolen utsteder et sertifikat for ferdigstillelse.

Drivers Ed Trafikk SchoolP.O. Box 209Oakland, CA 946041-888-651-AUTOdriversed.com
4-Lazy trafikk skolen

4-Lazy trafikk skolen er en California DMV godkjent trafikk skolen. Per mai 2010, starter den elektroniske selvfølgelig koste på $ 15,99, avhengig av fylke. Et sertifikat for ferdigstillelse utstedes ved gjennomføring av kurset og kan leveres neste dag hvis ønskelig.

4-Lazy Trafikk school1-800-783-93134Lazy.com
Dummies Trafikk skole

Dummies trafikk skolen er et nettbasert program. Gebyret for California løpet per mai 2010 er $ 19.95, avhengig av fylket. Dette programmet er godkjent av staten California DMV. For en ekstra avgift, tilbyr skolen neste dag eller andre-dag service på levering av vitnemål for retten.

Dummies Trafikk School8391 Beverly Blvd. 103Los Angeles, CA 900481-877-382-3700dummiestrafficschool.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149710.html

Previous:
Next:

Racing skole