Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Manatee Trafikk Skoler

The County Clerk av Circuit Court styrer trafikkforseelser i Florida fylke Manatee. Drivere som trenger å foreta en trafikk skole kurs for juridiske formål bør bruke en av Florida Department of Highway Safety og Motor Vehicles (FDHSMV)-godkjente skoler, som de er akseptable for Manatee krets domstol. Noen selskaper tilbyr i-person kurs, men sjåførene må kanskje reise til nabofylkene for å finne et personlig kurs. De fleste FDHSMV-godkjente trafikk skole kurs er online, og Manatee drivere kan få tilgang til dem fra hjemmet. Manatee Safety Council

Manatee Safety Council tilbyr i-person trafikk skole kurs på deres Bradenton plassering. Kommunen tilbyr også online kurs, DVD-programmer og arbeidsbok programmer. Kursene er ikke FDHSMV-godkjent i februar 2011, og så kan ikke tilfredsstille domstol krav i Manatee County, men er ett valg for drivere for generell kjøring forbedring.
Florida Online trafikk skolen

Florida Online trafikk skolen er en annen FDHSMV-godkjent alternativ for en online trafikk skolen for Manatee County beboere. Selskapet tilbyr en fire-timers kurs som kundene fullføre på egen fritid. Kunden kan gjenta den endelige testen et ubegrenset antall ganger uten ekstra gebyr. Selskapet eposter ferdigstillelse sertifikat til klienten. Florida Online trafikk skolen tilbyr også kurs i person i visse Florida fylker. Den nærmeste klassen til Manatee County er i Hillsborough County, som i februar 2011, og kundene kan registrere for klassen online.
Wise trafikk skolen

Wise trafikk skolen er en annen FDHSMV-godkjent trafikk skole som gir kurs på nettet for å bli tatt på Manatee fylke kundens bekvemmelighet. Selskapets fire-timers kurs komme som et lesekurs eller som en video kurset. Videoen kurset er alternativet dyrere per februar 2011. Drivere kan laste ned sine kursbevis direkte fra nettsiden.
National Traffic Safety Institute

The National Traffic Safety Institute (NTSI) tilbyr online, in-person, eller DVD-kurs til trafikk skoleelever i Florida. De nærmeste i-person kurs til Manatee fylke er i Pinellas, Sarasota og Hillsborough fylker. Den NTSI tilbyr et bredt spekter av kurs og noen vil tilfredsstille retten pålagt krav til opplæring. DVD-formatet lærdom kan også oppfylle lovens krav Manatee Fylke Circuit Court.
Impro trafikk skolen

Impro trafikk skolen tilbyr kurs som studentene gjennomføre sin helhet på nettet. Skolen er godkjent av FDHSMV og Manatee County regjeringen godta program sertifikat. Deres grunnleggende driver forbedring kurset er tilgjengelig for å ta på studentens fritid og selskapet vil e-post eller post ut et sertifikat for ferdigstillelse. Selskapet gir studentene trening spesielt for Florida lover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149730.html

Previous:
Next:

Racing skole