Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

San Diego trafikk skoler

Hvis du har mottatt en trafikk billett i San Diego, kan du være kvalifisert til å delta trafikk skolen i stedet for å betale en bot og får en dårlig merke på din kjøring posten. Ifølge Superior Court of California for Fylkesmannen i San Diego, to til tre uker etter mottak av trafikk billett, vil du motta et varsel fra domstolen om hvorvidt eller ikke du er kvalifisert til å delta trafikk skolen. I så fall er det en rekke av trafikk skoler i fylket som er godkjent av retten. Laff 4 Mindre Comedy trafikk skolen

Mange trafikk skoler er laget for å underholde samt utdanne, for eksempel Laff 4 Less, som ble åpnet i 1995 av en stand-up komiker. Dette selskapet tilbyr åtte-timers, DMV-godkjente trafikk overtrederen klasser hver dag unntatt tirsdager og søndager. Instruktører vil lære deg hvordan å være en tryggere sjåfør mens du bruker humor for å gjøre læringen morsommere. Kursene finner sted på seks ulike steder i San Diego County: Chula Vista Best Western hotell; Den portugisiske Hall i Point Loma, The Comedy Palace i Clairemont Mesa, Coco Restaurant i La Mesa, Annas Family Restaurant i Lemon Grove, og Quality Inn & Suites i El Cajon.You må ringe på forhånd for å reservere sete. Klassen koster $ 39,95, og du vil motta din ferdigattest så snart klassen er over (pris gjelder fra februar 2010).

Laff 4 Less Comedy Trafikk School4817 Palm Ave. Suite BLA Mesa, CA 91941 (619) 465-0137 laff4less.com
La Mesa Kjøring og trafikk skoler

Denne skolen har tjent San Diego County i 31 år og tilbyr tre forskjellige klasser hver uke --- på lørdager, hverdager og kvelder. Instruktører vil hjelpe deg å bli en tryggere sjåfør og unngå fremtidige billetter. Drikke og snacks er tilgjengelig i timene. Alle klasser blir undervist fra selskapet kontor i La Mesa, og du vil motta sertifikatet for ferdigstillelse umiddelbart etter klassen er over. Du må ringe på forhånd for å reservere sete. Dette er en åtte-timers kurs og prisen er $ 40 (prisen gjelder fra februar 2010).

La Mesa Kjøring og Trafikk Schools7245 Universitetet AvenueLa Mesa, CA 91941 (619) 466-5077 lamesadrivingandtrafficschool.com

Improv trafikk skolen

Den berømte Improv Comedy Club har en trafikk skole som tilbyr klasser holdt i flere San Diego steder. Klassene blir undervist av DMV-godkjente instruktører som også er profesjonelle komikere og underholdere. Denne skolen tilbyr standard åtte-timers klasse og også 12 - og 16-timers kurs som noen overtredere blir beordret til å ta av retten. Kursene finner sted på forskjellige hoteller rundt San Diego inkludert San Diego katamaran, den Carlsbad Hampton Inn, Doubletree i Del Mar, Howard Johnson i Encinitas, Sheraton i La Jolla, og Best Western i Oceanside. Etter klassen er over, vil du motta sertifikat for ferdigstillelse sammen med gratis komedie klubb passerer verdsatt til nesten 100 kr. Du må ringe på forhånd for å reservere sete. Kostnaden for de åtte-timers kurs er $ 34,95, er 12-timers kurs $ 55 og 16-timers kurs er $ 75 (alle priser gjelder fra februar 2010).

Impro Trafikk School1740 La Costa Meadows Dr. San Marcos, 92078 CA (800) 775-LAFF (5233) myimprov.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149706.html

Previous:
Next:

Racing skole