Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan delta trafikk skolen

Hvis du har besluttet å delta trafikk skolen, er det noen ting du kan gjøre for å forberede seg til timene. De fleste skoler vil gi deg en liste over krav og elementer du trenger å ta med deg, sammen med eventuelle manualer du må lese. Instruksjoner
en

Registrer deg for trafikk skolen tidlig. I store byer, kan klassene fylles opp raskt, og små byer kan bare tilby dem en gang i måneden eller mindre. Når du registrerer deg, gi deg all nødvendig informasjon på en gang, så det er ingen forsinkelser.
2

La skolen vite hvis du tar en klasse for å redusere poeng, som en del av en rettskjennelse eller som en måte å rense posten og redusere forsikring poeng. Dette vil hjelpe trafikken skolen for å velge den mest passende program for deg og for å forberede den rette ferdigstillelse sertifikat.
3

ankomme i tide. De fleste kursene varer et gjennomsnitt på åtte timer og ikke tillater for forsinkelse og planlagte pauser. De fleste kurs holdes i helgene for å tillate arbeidsfolk til å delta uten mangler arbeid. Andre blir holdt over to dager.
4

Ta med vann og små snacks. Avhengig av hvor du delta i klassene, kan det hende du ikke har nok tid til å gå ut av bygningen for å finne kaffe eller noe å spise i pausene. Eller bekrefte på forhånd om en kafé er tilgjengelig på stedet.
5

Sitt nær nok til instruktøren at du kan høre ham uten avbrudd. Mange av personene som deltar trafikk kurs er ikke der for å virkelig lytte, så vil måtte forholde seg til hviskende, studenter flytte rundt og pipelyd telefoner. For virkelig å forstå hva som skjer, kommer tidlig og velge den beste sete tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149696.html

Previous:
Next:

Racing skole