Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan lære å kjøre en High-Performance Car

Bilen du kjører til jobb og bruke for daglige ærender skiller seg sterkt fra en høy ytelse bil. Disse spesifikke biler har kraftige motorer, responsive bremser og en kropp som er designet med aerodynamiske bekymringer i tankene. Du kan øke kvaliteten på din kjøreopplevelse når du lære å kjøre en høy ytelse bil. Instruksjoner
en

Oppnå komfort med den svært responsiv styring av høy ytelse bil før du treffer veien. Høy ytelse biler har sensitiv styring for å hjelpe deg å navigere rundt skarpe hjørner og håndtere uønskede veiforhold.
2

Oppsøk en kvalifisert kjørelærer som kan hjelpe deg å lære å kjøre en høy ytelse bil. Tidligere racing fagfolk og erfarne instruktører vil gi en lang liste med historier for å hjelpe deg forutse problemer i dyre biler.
3

Vitne street og spore løp med høy ytelse biler i person for å se hvordan profesjonelle håndtere sine biler. Tilgjengeligheten til drivere etter profesjonelle løp anledning til å stille spørsmål som vil hjelpe deg å lære å kontrollere biler ved høye hastigheter.
4

Eksperimenter med kurs på regionale racing skoler for å lære bremsing, akselerasjon og styring av en høyytelses bil. Du bør ta en-dags seminar på disse skolene for å finne de beste instruksjonsvideoer metoder for dine behov.
5

Study måter å passere andre biler i ytelse kjøretøy uten å komme i en ulykke. En dyktig sjåfør kan avstå fra å stadig bruker den overveldende kraften i en racerbil og plukke rett tid å akselerere forbi konkurrentene.
6

Ride med en erfaren sjåfør til å teste ut dine ferdigheter i en høy-ytelse bil. En objektiv observatør kan kommentere på din håndtering av et kjøretøy og påpeke tegn på vanlige problemer som rase drivere står overfor på banen.
7

Schedule tid med en drivende instruktør for å lære riktig styring, bremsing og fokus i en høyytelses bil. Drifting innebærer bruk av ekstrem akselerasjon og snu å lage et kjøretøy rotere langs en imaginær sirkel.
8

Bryt en vane å bruke høyre fot for bremsing og akselerasjon som du lærer å kjøre en høy ytelse bil. Du kan effektivt håndtere raske svinger og fonner på sporet ved hjelp av din venstre fot for bremsing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149643.html

Previous:
Next:

Racing skole