Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan Slipp Clutch

slippe clutchen , eller lansere , er en teknikk som brukes i racing for rask akselerasjon . Ideen er å rev motoren til å produsere maksimalt dreiemoment , slipp clutch og deretter bruke den makten til hjulene , med et minimum av spinn. Instruksjoner
en

Plasser bilen og komme til en fullstendig stopp . Det er best å utføre en lansering på et spor under de riktige betingelser .
2

Skyv clutch helt ned med en fot og trykker på gasspedalen med den andre foten . Hev motorens turtall til en konsistent nivå , holde den på et moderat utvalg for ditt første forsøk . Når du blir kjent med fremgangsmåten , kan du øke turtallet .
3

Løft foten fra clutchen sakte , til det punktet hvor bilen er i ferd med å begynne å bevege seg , og deretter holde begge pedaler stødig.
4

Vent til du er klar til å starte. Sakte la opp på clutchen , og på samme tid raskt trykke på gasspedalen for å starte bilen . Du ønsker en rask lansering uten en ekstrem mengde dekk spinning. Hvis du har for mye dekk spin , redusere turtallet på neste prøve .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149644.html

Previous:
Next: No

Racing skole