Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan kjøre som en NASCAR driver

Den gjennomsnittlige NASCAR fan verdsetter profesjonell racing for ferdigheter involvert i håndtering av biler ved høye hastigheter. Du ser løp hver helg tenker om vanskeligheten med å håndtere en høy ytelse bil og snakke med pit crew. Din forståelse av NASCAR vil øke når du lære å kjøre som en NASCAR driver. Instruksjoner
en

Lås øynene på et stasjonært punkt på hvert hjørne på et spor å kjøre som en NASCAR driver. Din fristelsen til å stirre ned andre drivere vil føre bilen skal drive over sporet. Se på en reklame langs sporet veggen under hver runde for å holde bilen på rett vei.
2

Master teknikker for trykk og løs styring for å kjøre som en NASCAR driver. Sjåfører bruker push-styring når de ønsker fronten for å skyve litt og ta med bilen tilbake i linjen etter et hjørne når de bruker løs styring.
3

Øv med venstre fot for bremsing for å kjøre som en NASCAR driver. Teknikere lære å omgå standard teknikken med å bruke den høyre foten for både akselerasjon og bremsing for å holde høy fart.
4

Gain komfort med manuelle girkasser for å kjøre biler på den profesjonelle kretsen. Stengt hjul biler på NASCAR krets bruk manuell girskifte utelukkende for å maksimere motorkraft.
5

Bruk et komplett sett med racing utstyr som du lære å kjøre som en NASCAR driver. Stroppen på en hjelm og klatre inn i et brannhemmende dress for å simulere grad av komfort i en racerbil.
6

Scout profesjonelle racing skoler i ditt område for å lære å kjøre som en NASCAR driver. Ditt fokus bør være på skoler som har instruktører med faglig kjøreopplevelse å få den beste undervisningen mulig.
7

Lær å kommunisere med mannskap sjef og samtidig opprettholde hastigheten for å fortsette treningen din som en profesjonell sjåfør. Din opplæring i NASCAR-style kjøring er ufullstendig uten å teste ut samtaler samtidig opprettholde høye hastigheter og ser ut for konkurrenter.
8

Dyrke en bevissthet om slitasje på dekkene. Syklistene med erfaring på profesjonelt nivå vet antall miles de kan sette på dekk før de trenger en endring i gropen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149640.html

Previous:
Next:

Racing skole