Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan lære direktør Protection kjøreferdigheter

Synet av en limousin og en gruppe av sport nyttekjøretøyer kjøring av signaler ankomsten av en embetsmann. Sikkerheten til presidenter og statsministere legger i hendene på sine drivere. Du kan delta i beskyttelse av nasjonale og internasjonale ledere når du lærer utøvende beskyttelse kjøreferdigheter. Instruksjoner
en

Tilpass utøvende beskyttelse kjøreferdigheter til forskjellige kjøretøy for å beskytte din rektor. Du må være i stand til å utføre disse ferdighetene på samme måte i en sport utility vehicle, en limousin og en firedørs sedan.
2

Utvikle komfort med kjøring i en bilkortesje som du lærer utøvende beskyttelse kjøring ferdigheter. En bilkortesje avhengig av ferdighetene til den enkelte sjåfør å bevege seg i samklang og gir maksimal sikkerhet for kunden.
3

Practice overgangen av rektor fra baksetet til sin endelige destinasjon som du lære utøvende beskyttelse kjøreferdigheter. Du trenger å lære å skjerme klienter med en åpen dør og sikre den korteste veien til en sikret inngang. Utnytte
4

trening tilgjengelig gjennom offentlige organer og de militære til å lære utøvende beskyttelse kjøreferdigheter. Din erfaring som en beskyttende tjenester entreprenør for ambassadører og representanter begynner med måneder med kjøreopplæring.
5

gjennomføre en avansert undersøkelse av urbane og rurale miljøer som du fortsetter å lære utøvende beskyttelse ferdigheter. Du trenger å vite hver gate, fortau og underjordiske banen til det endelige bestemmelsesstedet for å sikre din klient fullt.
6

Lag en sjekkliste over sikkerhetstiltak som brukes inne i bilen før du får din første utøvende beskyttelse stilling . Denne sjekklisten bør funksjonen bruk av bilbelter, seletøy og begrenset cellular kommunikasjon for å holde trusler mot rektor utenfor bilen.
7

kontakt med rektor for å gå over sikkerhetstiltak og trusler brukes i hele hele turen. Du må svare på spesielle forespørsler fra klienten i forbindelse med din bilkortesje totale sikkerhet plan og aktive trusler nærheten din endelige destinasjon.
8

Arbeid med lokale myndigheter for å finne et åpent område hvor du kan øve 180 -graders svinger, stamping og andre manøvre som trengs for å beskytte en executive klient. Du bør simulere oppdraget ditt minst én gang før du plukke opp din klient å trene knekk i planen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149641.html

Previous:
Next:

Racing skole