Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvordan bruke Laser tilgang Guns

Laser hastighet våpen som drives riktig gir brukeren ultra-presise målinger av hastigheten som målet objekter er på reise. LIDAR, en forkortelse for "light deteksjon og spenner," er den prosessen som brukes av laser hastighet våpen for å beregne hastigheten. Den tid det tar for laseren å reise fra pistolen til objektet, og avkastningen måles mange ganger hvert sekund for å bestemme mengden av avstanden endring. Disse målingene er akkumulert av pistolen og i gjennomsnitt i fart lesing som vises for brukeren. Du trenger
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Les bruksanvisningen for den aktuelle modellen av laser hastighet pistol du bruker. Sjekk den foreslåtte avstand rekkevidde for optimal nøyaktighet. Gjennomgå strømalternativer å sørge for at du har strømledningen, lader eller batteri som er nødvendige for å betjene hastighet pistol.
2

Hold laser hastighet pistol i din dominerende hånd med albuen bøyd og synet 3 til 6 inches fra øyet. Bruk range-finding-funksjonen på laser hastighet pistol for å sørge for at du er målrettet objekter innenfor et område som vil gi nøyaktige målinger.
3

Sett laser pistolen på hastighet gjenkjenning innstilling, og peker på et objekt i bevegelse. Bruk siktesystem å fortsette sikter enheten ved målet objektet når den beveger seg. Noen laser våpen har severdigheter med indikatorlamper som lar deg vite når objektet er låst.
4

Trekk synet bort fra øyet ditt, og lese hastighet lesing. Noen laser hastighet våpen lage et pip eller klikk lyd når de har vist en ny hastighet lesing. Ta mer enn en avlesning på samme objekt å verifisere en fart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149671.html

Previous:
Next:

Racing skole