Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Slik starter en Traffic School Career

Begynnelsen på en karriere som pedagog innen trafikksikkerhet kan være mye enklere enn du kanskje tror. Hvis du ikke tankene riding hagle og sette livet ditt i hendene på en uerfaren ungdom med oppmerksomheten span av en sukret opp pjokk, deretter en trafikk skole karriere kan være et godt alternativ for deg. Les videre for å lære mer. Du trenger
Undervisning evne
Tålmodighet
Pålitelig kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt din lokale Division of Motor Vehicles kontor og finne ut hva statens regelverk er for å tjene staten sertifisering for en kjøreopplæring skolen. Hvis du vil at trafikken skolen å ha noen legitimitet, hadde det bedre bli anerkjent av staten. Din nye karriere vil ikke vare lenge hvis studenter utdannet, men er ikke kompetent nok til å få sin lisens.
2

Registrer din bedrift med staten. De fleste stater krever noen form for papirarbeid å starte en bedrift som registrering av navnet på virksomheten. Sjekk med din statens utenriksminister for å se om du trenger å sende inn noen dokumenter til staten for din bedrift å være lovlig.
3

Lær dine statlige driving lover og sikker praksis at du vil være ansvarlig for å formidle til elevene. Studentene vil ikke respektere deg hvis du holde utkikk i din tilstand drivere håndbok i hvert eneste veikryss for å fortelle dem hvordan de skal kjøre.
4

Endre et kjøretøy slik at den har et ratt og bremsepedal på passasjersiden . Dette kan ikke være et krav i staten, men hvis det sparer deg fra å treffe en parkert lastebil mens 15 år gamle mannlige student driver rubbernecks å sjekke ut en attraktiv kvinnelig jogger, vil det være vel verdt det.

5

Market virksomheten. Det er ikke nødvendig å begynne å kjøpe prime time TV-annonser, men noen løpesedler og et nettsted ville gå en lang vei mot å innføre den nye trafikk skolen karrieren til fellesskapet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149693.html

Previous:
Next:

Racing skole