Norge bil >> Biler >> driving Safety >> Racing skole >> Content

Hvor raskt Go politibiler gjøre?

Neste gang du ser i bakspeilet og oppdage de blinkende lysene bærer ned målrettet med deg, vil du ønsker å ignorere at trangen til å boltre seg på gasspedalen, åpne opp den store dual- quad carb og gi "mannen" en løpe for sine penger. "Mannen", det viser seg har all makt han trenger for å ta deg, for ikke å nevne at du ikke kan løpe fra politiet helikoptre. Når det er sagt, hvor fort går cop biler gjør? Typer av politibiler

Tre typer politiets biler utgjør rettshåndhevelse flåten i USA - politiet i hælene kjøretøy (PPV-tallet), spesielle tjenestebiler (SSV-tallet) og spesielle servicepakker (SSP-er) . PPV kalles også en cruiser eller interceptor og har rikelig med kraft til overs for å jage skurkene. SSV er blant annet varebiler og SUV er brukt til spesielle formål, ulendt terreng eller for transport av fanger og blir sjelden brukt i sysler. SSP-er er ofte spesielle pakketilbud sportsbiler brukes på motorveier der plutselige utbrudd av makt er ofte nødvendig for å overhale fartssyndere som har bygget opp en full leder av damp ut på de lange flate, ensomme strekninger av Interstate highway.

Ford Crown Victoria

Ford Motor Companys ærverdige Crown Victoria P71 politiet interceptor pakke for 2009 kommer med en 4,6 liters modifisert Ford V8. Den 250 hestekrefter P71 er solid, pålitelig og rask, og produserer 297 lb.-ft. dreiemoment for imponerende akselerasjon. Den P71-er elektronisk begrenset til 120 km /h, for 03:55:01 bakakselen rasjon versjon og 135 mph for 03:27:01 bakakselen ratio. I akselerasjon tester utført av Los Angeles County Sheriff Department, Fords to 2006 Crown Vic PPV-tallet, 3,27 og 3,55 liter V8 er testet ved 8,44 og 8,58 sekunder går 0-60 mph henholdsvis. De to Fords hadde en toppfart på 128 og 120 km /h på grunn av elektronisk hastighetsbegrenser at P71 bruker til å beskytte bilens bakende og overføring.
Dodge Charger

2009 Dodge Charger politiet pakken er en bakhjulsdrevet sedan drevet av en 368 hestekrefters Hemi V8-motor genererer £ 395 - ft. dreiemoment. Den lader PPV pakken testet ut på en toppfart på 146 km /h og tok 8,63 sekunder for å akselerere 0-60 mph i LA Countys akselerasjon tester.
Chevy Impala

2006 Chevrolet Impala politiet cruiser pakken leveres med en 3,9 liter (237 cu in) V6 og akselerert 0-60 i 8,43 sekunder i LA fylke tester. Impala tok den nest høyeste hastighet merker av de tre mest populære cruisere på 140 mph kjører full ut.
Laget for Speed ​​

Alt som akselerasjon og fart kommer i spesielt designet organer og rammer som er styrket med ekstra fjæring, forsterkede dører, passasjerlugarer og styring som er bygget for å tåle vedvarende høye hastigheter, ulendt terreng og hardt bruk. Politiet avdelinger liker ikke å fortelle deg hvor fort Mustangs, Camaros, Corvette og Magnums vil gå, men hvis de vanlige patrulje biler er noen indikasjon, skurkene sannsynligvis ikke bør løpe fra dem heller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/racing-school/149702.html

Previous:
Next:

Racing skole